Een HR ketel kopen: heel gemakkelijk!

Mijn HR ketel ging op een doordeweekse dag zomaar kapot. Mijn vrouw wilde onder de douche stappen maar het water werd maar niet warm. Dan schrik je toch even. Normaal denk je niet na over dat soort dingen in je huis. Je staat er pas bij stil als er iets niet meer werkt. We wisten natuurlijk meteen dat het aan de ketel lag, dat is het eerste wat je denkt als er geen warm water meer uit de kraan komt. We hebben best een oud huis en de ketel was ook al verouderd. Eigenlijk zagen we het al wel een beetje aankomen, maar omdat je het idee hebt dat het een heel gedoe is een nieuwe ketel aan te schaffen stel je dat steeds uit. Tot het op zo’n moment ineens zonder warm water komt te zitten. We vonden het in eerste instantie niet leuk dat we een HR ketel kopen moesten, maar toen we aanklopten bij Ketelsprinter bleek het klusje zo geklaard te zijn. Bovendien profiteren we nu van de vele voordelen van een HR ketel. Onze oude ketel was echt een energieslurper. Dat wisten we helemaal niet! De experts van de Ketelsprinter hebben ons echt heel goed geholpen met het kiezen van een nieuwe ketel. Een nieuwe HR ketel kopen bleek ook helemaal niet duur te zijn! Dus uiteindelijk zijn we wel blij dat onze oude ketel stuk ging, want toen konden we een nieuwe HR ketel kopen en dat heeft echt voordelen opgeleverd. Wij kunnen iedereen met een heel oude of kapotte ketel zeker aanraden een ketel te kopen via de Ketelsprinter. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan als je een HR ketel kopen wilt!

Uitleg als je een HR ketel kopen wilt

We wisten niet zoveel van ketels af, maar een aardige medewerker van de Ketelsprinter nam alle tijd ons uit te leggen hoe een HR ketel werkt. Ik wist natuurlijk al wel dat een CV ketel voor warm water zorgt, maar ik wist niet dat er tegenwoordig zoveel keus is op het gebied van ketels! Dus toen de medewerker van de Ketelsprinter begon over een HR ketel kopen, heb ik wel even om uitleg gevraagd. Het blijkt dat een HR ketel een soort CV ketel is, maar dan nog beter! Dus ik was meteen geïnteresseerd. Ik wilde bijna al meteen de eerste de beste HR ketel kopen, maar gelukkig vroeg mijn vrouw nog even door naar de verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een combiketel, en je ketel aanvullen met allerlei andere handige spullen. Ik was erg blij dat we dat allemaal goed besproken hebben. De medewerkers die we hebben gesproken waren allemaal erg sympathiek en goed bereikbaar. Ik heb vooral aan de telefoon gehangen, maar mijn vrouw heeft nog een keer een e-mail gestuurd en dat was ook geen enkel probleem. Een HR ketel kopen bleek een heel goed idee te zijn, want het is een warmwatervoorziening die je erg weinig geld kost. In verhouding gebruikt de ketel heel weinig energie om je huis te verwarmen en voor warm kraanwater te zorgen. Omdat we altijd wel een beetje op de portemonnee letten vond ik het een goed idee om voor zo’n ketel te gaan. Bovendien vindt mijn vrouw het wel belangrijk het milieu in de gaten te houden, en het bleek dat een HR ketel kopen ook goed is voor het milieu. Dat komt door het lage verbruik van gas. Dus toen waren we allebei blij met de nieuwe ketel. De kosten verdienen zich gewoon terug.

Goede service

Ik zag ook na de aankoop best wel op tegen het laten bezorgen en installeren van de nieuwe ketel. Ik had verwacht dat het heel lang zou duren voor de ketel er zou zijn, en we hadden al rekening gehouden met een paar dagen in de kou zitten. Daar hadden we natuurlijk geen zin in, maar hoe vaak ga je in je leven nu een HR ketel kopen? Je weet gewoon niet hoe dat soort dingen werken! Toen we vroegen naar de levertijd waren we blij verrast. Het bleek allemaal ontzettend mee te vallen. De ketel was er al binnen een dag! En we konden alle vragen die we hadden over het leveren stellen. Ik had nooit gedacht dat een HR ketel kopen zo snel en gemakkelijk zou gaan. En het betalen ging ook heel soepel, dat kon gewoon online. Als onze ketel ooit weer hapert weet ik zeker dat ik weer naar de Ketelsprinter ga. Maar ik verwacht niet dat hij binnenkort stuk gaat, want hij is net nieuw. We vonden het ook erg handig dat iemand ons hielp bij het uitzoeken van een ketel. Misschien hadden we anders nooit gedacht aan een HR ketel kopen. Dus dankzij de medewerkers van de Ketelsprinter kunnen we lekker warm de winter in, met weinig stookkosten en de zekerheid dat de kachel het altijd doet. Bovendien weet ik nu dat ik een nieuwe radiator ook bij de Ketelspecialist kan bestellen. En ik denk er over om ook een extra boiler te gaan halen. De service is ons echt uitstekend bevallen. Als u een HR ketel kopen wilt of erg opziet tegen een HR ketel kopen, is het dus echt een aanrader dat bij de Ketelsprinter te doen. Wij gaan in elk geval nooit meer ergens anders heen en hebben dat al aan veel vrienden en bekenden aangeraden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn