Een goochelaar voor uw feest

Veel mensen denken bij het inhuren van een goochelaar voor een feestje al snel aan een kinderfeestje. Maar dit hoeft helemaal niet noodzakelijk het geval te zijn. Ook als er alleen maar volwassen genodigden zijn op uw partij, is het toch leuk als er wat vertier is. Natuurlijk vinden velen het gewoon al heel erg leuk om gezellig met allerlei mensen bij te praten en als er leuke muziek gedraaid wordt, dan kan er natuurlijk ook lekker gedanst worden. Maar het is natuurlijk ook wel een leuke onderbreking van de avond als er ook wat vermaak is, als mensen gewoon even ergens naar kunnen kijken. Een goochelaar is daarvoor heel geschikt. Heel veel mensen vinden het namelijk leuk om naar dergelijke shows te kijken, er zullen bar weinig mensen zijn die er echt helemaal niets aan vinden. Want mensen die het optreden zelf niet bijzonder vinden, kunnen zich altijd nog verbazen over de vele trucs die de goochelaar uit kan voeren. Het leuke van een goochelaar is ook dat zowel jong als oud dit leuk vermaak vindt. De jongste kinderen zullen helemaal vol verwondering zijn en zullen verbaasd zijn over wat deze magiër, want dat is het in hun ogen toch, allemaal kan doen. Voor hen lijkt het wel tovenarij en dat is natuurlijk altijd fantastisch om van dichtbij mee te maken. Oudere kinderen en volwassenen weten natuurlijk dat er allemaal handigheidjes aan de trucs ten grondslag liggen, maar dat maakt de bewondering voor de goochelaar niet minder groot. Juist doordat zij weten dat deze dingen niet zomaar kunnen en doordat zij weten dat er heel veel oefening aan een geslaagde act vooraf gaat, zal hun waardering voor de show erg groot zijn. Het maakt dus niet uit of u een kinderfeestje of feest organiseert voor alleen volwassenen of juist voor een gemengd gezelschap, een goochelaar kan altijd van veel waarde zijn.

Goochelaar Marc Woods

Lijkt het u ook wel leuk om uw evenement of feest op te vrolijken met een show van een goochelaar? Dan is het natuurlijk de vraag wie u hiervoor het beste in kunt huren. Welke personen geven in Nederland dergelijke shows? Wie is er goed? En wat voor soort show kunt u verwachten? Dit zijn allemaal belangrijke vragen. Om eerst in te gaan op wie u het best in kunt huren, daar kunnen we kort over zijn: goochelaar Marc Woods is in Nederland een uitstekende keus. Deze Brabander houdt zich al jaren bezig met dergelijke shows en heeft daardoor al zeer veel ervaring opgedaan. Hij heeft op veel verschillende evenementen ervaring opgedaan en kan daardoor ook met heel veel verschillende feesten en evenementen goed uit de voeten. Marc Woods is een goochelaar die gekenmerkt kan worden door een enorme vingervlugheid, veel enthousiasme en mindreading. Hij houdt ervan om mensen te vermaken en is dus niet alleen maar bezig met zijn eigen trucjes opvoeren, maar richt zich ook echt op het publiek. Dit geeft het optreden echt meerwaarde. Al zijn optredens worden bovendien gekenmerkt door gezelligheid en een ongedwongen sfeer. Deze goochelaar is bovendien geschikt voor zowel informele als meer formele gelegenheden, met beide heeft hij ruime ervaring. Hij kan zijn optredens in verschillende talen verzorgen, namelijk Nederlands, Engels en Duits, en hij treedt veel op binnen de Benelux. Ook optredens daarbuiten zijn natuurlijk mogelijk. Goochelaar Marc Woods heeft veel prijswinnende acts, maar hij biedt altijd de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Zo weet u zeker dat zijn optreden goed past binnen uw feest of evenement. Door de tevredenheidgarantie kunt u er helemaal zeker van zijn dat alles aan uw wensen zal voldoen.

Vele mogelijkheden voor shows

Als u Marc Woods in gaat huren, dan hebt u de keus uit verschillende mogelijkheden. Deze kunnen uiteraard altijd aan uw wensen aangepast worden. De vaste concepten die hij biedt zijn:

  • Close-Up Magic, bij deze show bevinden de gasten zich zeer dicht bij de goochelaar, waardoor ze met hun neus boven op alle trucs zitten. Desondanks zullen ze niet kunnen ontcijferen hoe alles nu gedaan wordt en dat zal alleen maar voor meer verbazing en waardering zorgen.
  • Magic Ways, een show die geschikt is voor grotere groepen. Verschillende facetten van de goochelkunst zullen hierbij aan de orden komen.
  • Magisch Café, aan de bar zal de goochelaar veel vingervlugheid vertonen. Deze act is zeer geschikt voor een evenement waarbij de mensen zich in verschillende zalen begeven. Zij zullen dan allemaal wel een keer langs de bar komen en de doorlopende show kunnen aanschouwen.
  • Cocktail bar, een mobiele bar waarin het mengen van cocktails gecombineerd wordt met bar-magic en ballonkunsten. Ideaal voor grotere feesten en beurzen.
  • Entree Act, terwijl de gasten arriveren zal Marc Woods als beveiliger hen allemaal controleren. Bij alle gasten zal deze goochelaar wel iets vinden en dit zal tot grote hilariteit leiden. Zo komt iedereen al bij binnenkomst al helemaal in de juiste sfeer.

U ziet het, er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Bovendien biedt Marc Woods dus ook de mogelijkheid om een van zijn vaste acts aan te passen aan uw wensen. Hierbij moet uiteraard ook rekening worden gehouden met de locatie, welke mogelijkheden biedt de ruimte en wat is er niet mogelijk. Tot slot kunt u bij hem ook een workshop volgen over de geheimen van de goochelaar. U leert hoe bepaalde trucjes gedaan worden en zo gaat u weer naar huis met meer kennis van de goochelkunst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn