Een esta is online binnen 5 minuten aan te vragen

Bent u op zoek naar een goede en handige Nederlandse website waar u een esta kunt aanvragen zonder al te veel gedoe en lastige Engelstalige termen? Dan bent u bij ons op esta-aanvragen.nl aan het juiste adres. Wij behandelen iedere individuele aanvraag afzonderlijk. Zien wij een foutje? Dan hoort u dat namelijk direct zodat u een nieuwe esta aanvraag in kunt dienen. Geheel kosteloos! U betaalt slechts 25 euro voor een esta en dat is inclusief onze bemiddelingskosten en de consulaire kosten. Reizen naar de Verenigde Staten is altijd leuk want het is een prachtig weids land met een zeer gevarieerd landschap. De mensen verschillen onderling ook enorm. Niet alleen per staat, zelfs per wijk en straat in een grote stad zoals New York of Los Angeles. Of u nu in een grote stad blijft, door een staat rondreist of zelfs een grote tour door het hele land gaat maken, u komt eigenlijk altijd ogen te kort. Ook al is het ook een Westers land, de verschillen met Nederland zijn niet te overzien dus we kunnen het ons goed voorstellen dat u een cultuurshock oploopt. Gaat u wel goed voorbereid op reis? U hebt gelukkig geen vaccinaties nodig mar wat niet mag ontbreken is een geldig paspoort en geldige esta. Wist u bijvoorbeeld dat u dit visum ook nodig hebt als u enkel op een luchthaven op Amerikaanse bodem vertoeft? Reist u bijvoorbeeld verder naar Peru, Guatemala of Canada? Ook dan moet u er dus aan denken om voor ieder meereizend familielid een esta te kopen. Er bestaat dus niet zoiets als een familiepas.

Ook als u doorreist hebt u een esta nodig!

Als u een esta nodig hebt omdat u via Miami naar Venezuela vliegt dan doet u er goed aan om direct te beginnen met de aanvraag nadat u uw ticket hebt geboekt. En dat kan natuurlijk direct via onze website:

  • Bezoek de website en vul het aanvraagformulier in,
  • Betaal via een digitale betaalservice zoals PayPal, iDEAL of gebruik uw creditcard,
  • En dan hebt u de esta binnen 72 uur of per post ontvangen of per mail in uw inbox gekregen.
  • Voeg het vervolgens toe aan uw reisbescheiden en u hoeft zich er niet langer druk over te maken! Vergeet u aldus niet om ook voor uw kinderen en partner een esta aan te vragen?

Er zijn talloze redenen om voor onze service te kiezen. Zo krijgt u in ieder geval te allen tijde te maken met een Nederlandstalige klantenservice. Ook worden alle aanvragen handmatig door ons gecontroleerd. Bij een foutje nemen we spoedig contact met u op zodat u geheel kosteloos een nieuwe aanvraag kunt indienen. Uiteraard zijn al uw gegevens beschermd dankzij het SSL-certificaat. Ook geven we uw gegevens nooit aan derden, ook niet aan het Amerikaanse consulaat. Is uw aanvraag afgewezen? Dan kunt u op onze website eens doorlezen wat de redenen daarvoor kunnen zijn. De kans is groot dat u bij een minimale aanpassing van de aanvraag of een telefoontje met de ambassade alsnog uw esta toegestuurd krijgt.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op

U kunt onze klantenservice uiteraard ook even bereiken voordat u een aanvraag indient en dus voordat u 25 euro overmaakt. Op de website van ESTA Aanvragen vindt u het contactformulier en uiteraard ook ons telefoonnummer. Belt u in dat geval op maandagen tot en met vrijdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur of van 19.00 uur tot 21.00 uur? Dan weet u zeker dat u iemand aan de lijn krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn