Een doos op maat maken voor je bedrijf

Heb je een bedrijf waarbij je veel producten levert aan je klanten. Klanten doen een bestelling en vervolgens stuur jij het product naar je klanten. Het is dan zonde om een gigantische grote doos te gebruiken voor een piepkleine verpakking. Stel dat je een klein ringendoosje bezorgd aan een klant dan wil je hier dus geen verhuisdoos voor gebruiken. Maar misschien heb je geen idee of je een kleinere doos kunt gebruiken voor dit soort bestellingen. Dit kan dus wel heel gemakkelijk. Een doos moet passen bij je bestelling, dit is voor het laten leveren van je bestellingen beter en het is voor de klant ook een verwarrende ervaring als er een gigantische doos wordt geleverd met een piepkleine inhoud.

Een doos op maat maken voor je bestellingen

Voordat je de volgende keer een bestelling de deur uit laat gaan denk er dan eens goed over na in wat voor doos je dit laat bezorgen. Kom professioneel over door voor elke bestelling een geschikte doos mee te leveren. Dat neemt minder ruimte in tijdens de levering en komt ook nog eens beter over op je klanten. Bij dozenlaten maken heb je keuze uit zes verschillende dozen. Hierdoor is er voor elke bestelling wel een geschikte doos. Bestel dus een aantal dozen voor in je voorraad zodat je voor elke bestelling een geschikte vorm in huis hebt.

Een doos voor al je bestellingen

Heb je zelf wel eens een bestelling gedaan voor een klein product. Laten we zeggen dat je een scheerapparaat besteld. Dit is een klein product maar als dit wordt geleverd in een verhuisdoos dan ben je lichtelijk verbaasd. Waarom een gigantische doos, voor zoiets kleins? Dat is toch zonde van de doos en van de ruimte die het pakket dan inneemt tijdens de levering. Waarom een doos op maat maken geschikt is voor al je bestellingen:

  • Een doos op maat maken kan in zes verschillende vormen.
  • Hierdoor is er voor elke bestelling wel een geschikte doos in onze voorraad.
  • Deze doos is goedkoop en al helemaal voor je samengesteld zodat jij er niets meer aan hoeft te doen.
  • De dozen worden geleverd binnen 48 uur.
  • Als je dus binnen drie dagen een bestelling de deur uit wilt doen dan ontvang je de doos op tijd.

Wil je geen saaie kartonnen doos gebruiken maar een print of tekst erop laten drukken? Dat is mogelijk, via dozen laten maken laat je een doos op maat maken maar kan je deze ook helemaal samenstellen naar je eigen wensen. Een doos op maat maken zorgt ervoor dat je voor elke bestelling een formaat doos gebruikt die helemaal past bij de bestelling. Verspil geen karton en ruimte meer tijdens de levering. Kom professioneler over met een doos op maat. Wil je een doos op maat maken maar heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat. Het is heel eenvoudig om een doos samen te stellen die geschikt is voor de juiste producten. Bij doos op maat laten maken stel je een doos samen aan de hand van de zes voorbeelden. Maak hem helemaal naar je eigen wensen door deze te laten bedrukken en voor de juiste kleuren te kiezen. Een doos op maat maken was nog nooit zo eenvoudig maar kan dus nu met een paar simpele klikken. Gewoon achter je computer zodat jij je concentreert op andere werkzaamheden. Wij maken alles voor je in orde zodat jij je verder kan bezighouden met je bestellingen. Wil je ook een doos laten maken, ga naar https://www.dozenlatenmaken.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn