Een camping met eigen sanitair is natuurlijk wel zo prettig

Kamperen in Nederland is soms net zo leuk als een vakantie aan het strand ergens langs de Middellandse Zee. Al was het enkel omdat wij deze temperaturen ook allang behalen. Daarnaast zijn de campings in Nederland goed uitgerust, zoals de onze: Camping de Berken. Kijkt u maar eens op campingdeberken.nl, u zult zien dat dit een camping met eigen sanitair is. Weliswaar geldt dat niet voor alle plekken maar daar hebben we bewust voor gekozen. Niet iedereen is namelijk gek op camping met eigen sanitair. Dat kan te maken hebben met de Spartaanse manier van leven tijdens het kamperen. Dat spreekt velen aan. Ook is een camping met eigen sanitair iets duurder. U beschikt immers zelf over een eigen douche, toilet en wasbak met stromend koud en warm water. Een luxe die waarschijnlijk erg welkom is als u kinderen hebt of al wat ouder bent. Naast deze plaatsen bieden we natuurlijk ook reguliere campingplaatsen aan voor campers, caravans en tenten. In dat geval zult u de sanitaire voorzieningen, die dagelijks worden schoongemaakt, met een groep andere mensen moeten delen. Zoals u waarschijnlijk wel gewend bent. Het is in deze tijden helemaal niet vreemd dat u iets extra’s wilt. Een stukje gemak op deze camping, dus eigen sanitair. U plaatst de tent en of vouwwagen dan wel caravan in de buurt van de voorziening en u krijgt directe toegang zonder wachttijden. Het is ook wel erg prettig dat u nu uw kinderen in de gaten kunt houden, zeker als het nog weleens wil voorkomen dat ze hulp nodig hebben.

Op deze camping met eigen sanitair bevindt u zich in de natuur

Vakantie vieren kan op vele manieren. Rondreizen met enkel een backpack, kamperen of verblijven in een luxe hotel of bungalow. Er is voor ieder wat wils en zo ook is er een camping met eigen sanitair in Gasselte, Drenthe. Een plek in Noord-Drenthe in de prachtige veenbossen waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en mountainbiken. Waar u als vogelaar ook zeker uw hart kunt ophalen. En bezoek vooral Groningen ook eens, een stad op een halfuurtje rijden. We hoeven de hunebedden niet eens te noemen, ook in Gasselte kunt u er eentje bewonderen. Er is zeker genoeg te doen op en rondom deze camping met eigen sanitair maar als u er even lekker op uit wilt dan zijn er genoeg opties. Denk bijvoorbeeld ook aan de bekende onlangs geheel verbouwde dierentuin in Emmen. Absoluut een bezoek waard als u met kinderen op deze camping met eigen sanitair staat. Wij bieden voor de kinderen op deze camping met eigen sanitair onder andere:

  • Diverse speeltuinen,
  • Een grote binnenspeeltuin, wel zo prettig bij regen,
  • Speciaal kindersanitair,
  • Een knutselzolder,
  • En ten slotte bieden we een groots opgezette kinderprogramma aan.

Hebt u vragen over de openingstijden van onze bistro? Wilt u weten of u hier eigenlijk ook kunt golven of paardrijden? Zoekt u een goed meer waar u lekker kunt vissen? In principe vindt u al deze informatie al op onze website terug. Maar schroom niet om het ons persoonlijk even te vragen. Wij komen graag met u in contact dus mail of bel gerust.

Maak online direct een prijsopgave en boek vervolgens vlug

Voor een verblijf op de camping met eigen sanitair kunt u online direct boeken mits de data nog beschikbaar staan. Die data worden in realtime bijgewerkt dus u kunt niet boeken als het vol is. Wilt u eerst weten wat het u gaat kosten? Maak dan eerst een vrijblijvende prijsopgave en besluit vervolgens pas of u daadwerkelijk in Gasselte gaat kamperen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn