Een autoverzekering vergelijken voor onze zoon

Een autoverzekering vergelijken voor onze zoonMijn zoon is vorige maand voor zijn rijbewijs geslaagd en wilde graag een auto kopen. Mijn vrouw en ik besloten om hem te helpen met de aankoop en het afsluiten van een verzekering. Om ervoor te zorgen dat hij niet te veel moet betalen, wilde wij graag zijn autoverzekering vergelijken. Op de website van netpolis konden wij gemakkelijk zien welke verzekering voor hem voordelig is en hebben wij een verzekering afgesloten. Onze zoon is altijd gek van auto’s geweest en gaf een paar jaar geleden al aan, dat hij zo snel mogelijk zijn rijbewijs wilde halen en een auto wilde kopen. Mijn vrouw en ik vinden het belangrijk dat hij zijn diploma zou halen en daarom beloofden wij, dat wij zijn rijbewijs zouden betalen als hij zou slagen voor zijn opleiding. Dit bleek hem erg te motiveren, want sindsdien deed hij het beter op school. Regelmatig herinnerde hij ons eraan dat wij alvast geld voor zijn rijbewijs apart moesten zetten. Twee maanden was het zover en slaagde hij met mooie cijfers. Zijn rijbewijs haalde hij zonder veel moeite en hiervoor slaagde hij in een keer. Na de zomervakantie wil hij verder studeren en af en toe met de auto naar de universiteit, daarom besloten wij om hem ook te helpen met de aankoop van een auto en een autoverzekering te vergelijken. Wij hebben zelf al jaren dezelfde autoverzekering en weinig ervaring met een autoverzekering vergelijken, misschien was het ook een goed moment voor ons om dit te doen.

Een autoverzekering vergelijk via netpolis

Samen met mijn zoon had ik in de buurt al autoverkopers bezocht en we hadden een leuke tweedehands auto voor hem gevonden. Online zochten wij naar websites om een autoverzekering te vergelijken en kwamen een aantal websites tegen. Hij had zelf ook een paar verzekeringen gevonden, maar het leek mij het beste om dit bij een vergelijkingssite te controleren. Een van de websites die wij vonden was van netpolis. Wij konden hier veel informatie vinden over verschillende verzekeringen en gemakkelijk alle gegevens invullen om een autoverzekering te vergelijken. Wij vonden hier een autoverzekering die veel voordeliger was, dan de verzekeringen die hij had gevonden. Als je nog niet zo lang je rijbewijs hebt, dan zijn verzekeringen erg duur, daarom kan het de moeite waard zijn om ze te vergelijken. Voor de zekerheid namen wij alle voorwaarden goed door, maar deze verzekering leek ons de beste keuze.

Zelf ook onze autoverzekering aangepast

Onze zoon heeft de auto gekocht en is erg blij met zijn eigen auto, hij maakt er al veel gebruik van. Van de week besloot ik om zelf ook onze eigen autoverzekering te vergelijken, om te zien wat wij konden besparen. Het bleek dat het voor ons ook veel voordeliger was om over te stappen en wij hebben dit direct gedaan. Het vergelijken en overstappen was snel klaar. Voor het vergelijken van autoverzekeringen raden wij de website van netpolis aan:

  • Wij sloten hier de voordeligste verzekeringen af
  • Een autoverzekering vergelijken is vaak de moeite waard
  • Er is veel informatie te vinden over verschillende verzekeringen
  • Het vergelijken is erg gemakkelijk 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn