Een animatie maken voor de website

Tegenwoordig zit de gemiddelde Nederlander uren op het internet te surfen en er zijn veel verschillende websites om te bezoeken. Het is belangrijk om je te onderscheiden en dat is niet altijd gemakkelijk. Veel websites kopiëren de ideeën van andere bedrijven en het is niet gemakkelijk om unieke content te plaatsen. Wij wilden graag iets speciaals doen voor onze website en besloten om een animatie te maken. Een animatie is een getekend filmpje, waarin je vaak iets over een product, dienst, of bedrijf kan vertellen. Wij hebben zelf geen mensen in dienst die een filmpje kunnen maken en wilden dit graag door experts laten doen. Wij zochten naar bedrijven die ons konden helpen en kozen toen voor Donker Media, dit bedrijf heeft een prachtige animatie gemaakt die nu op de website staat. Ik werk op de marketing afdeling voor een groot bedrijf dat marktleider in Nederland is en probeer om goede en unieke ideeën te verzinnen om klanten te trekken. Mijn werk is niet altijd gemakkelijk, omdat je ziet dat veel bedrijven elkaars ideeën kopiëren en er weinig unieke content wordt geplaatst. Voor ons is het belangrijk om ons te onderscheiden, anders kiezen onze klanten voor een concurrent. Het leek mij een goed idee om een animatie te maken over ons bedrijf. Er zijn veel mensen die het bedrijf nog niet kennen en wij willen graag aan de bezoekers vertellen, waarom zij voor ons moeten kiezen. Je kan een groot stuk text op de website plaatsen, maar veel mensen nemen niet de moeite om een lange text te lezen, behalve als ze echt geïnteresseerd zijn. Het voordeel van een filmpje, is dat het weinig moeite kost om het te bekijken en je veel kan vertellen in weinig tijd. Er is niemand in het bedrijf die de animatie maken kan, daarom wilden wij dit aan een ander bedrijf uitbesteden.

Donker Media kon voor ons de animatie maken

Wij zochten naar bedrijven die veel ervaring hebben met een animatie maken. Wij vonden een aantal bedrijven en konden zodoende hun werk vergelijken. Ik was erg onder de indruk van de animaties van Donker Media en dit bedrijf leek mij een goede keuze. Tijdens een gesprek vertelden zij hoe ze te werk gingen en welke stappen zij namen, hun werkwijze sprak mij erg aan. Samen werkten wij aan een script, waarna zij aan de slag gingen. De animatie maken kostte ongeveer vier weken en wij konden niet wachten om het te zien.

Het filmpje is al veel bekeken

De animatie is al een paar weken klaar en staat nu op onze website. De animatie is al veel bekeken en het grootste gedeelte van de bezoekers kijken het filmpje helemaal af. Het bedrijf kon de animatie maken voor een goede prijs en wij kunnen nu gemakkelijk ons verhaal aan de bezoekers vertellen. Wij zijn erg blij met de animatie die Donker Media voor ons gemaakt hebben en raden dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf heeft al veel mooie animaties gemaakt
  • De werkwijze van het bedrijf sprak mij erg aan
  • Zij konden in een aantal weken een animatie maken
  • Het filmpje is al veel bekeken door de bezoekers
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn