Dozen in alle soorten en maten

dozenmarkt - DozenAls u voorheen als hobby een leuk handeltje had in allerlei tweedehands artikelen, dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid wel genoeg gehad aan gebruikte doosjes uit de supermarkt, grote enveloppen en dergelijke. Maar als het wat serieuzer wordt, u een eigen onderneming gaat starten en u goed voor de dag wilt komen bij uw kopers, dan is het van groot belang om goeie dozen aan te schaffen voor de verzending van de objecten. Het maakt daarbij niet uit wat het voor artikel is, als het maar goed ingepakt is. Gebruik maken van professionele dozen is een heel goed idee, omdat het zorgt voor:

  • Een veiliger transport, omdat de doos het product goed beschermt tijdens de reis
  • Een goed imago bij uw klanten
  • Een gemakkelijke ordening in uw magazijn

En zo zijn er nog wel meer pluspunten op te noemen die gepaard gaan met het gebruiken van echte dozen voor het verzenden van tweedehands voorwerpen. Dus bent u net een klein second hand modezaakje aan huis begonnen, en gaat u hiertoe veel pakketjes versturen? Dan is het een heel slim plan om er nu alvast voor te zorgen dat u een voorraadje dozen in huis heeft. Dit stelt u in staat om op het moment van de verzending zelf snel te handelen. Dus als een klant bij u iets gaat bestellen, dan kunt u zorgen voor een snelle afhandeling, omdat u de juiste dozen al thuis heeft staan. Dit zal u beslist geen windeieren leggen! Kopers waarderen het doorgaans erg als de verkoper snel handelt en als ze het bestelde kledingstuk gauw thuis bezorgd zullen krijgen. Als u zorgt voor een mooie voorraad dozen in uw magazijn, dan is dit allemaal in kannen en kruiken. Uiteraard kunnen er ook vele andere redenen zijn waarom u belangstelling hebt voor een passende doos. Het maakt ons helemaal niet uit waar u ze voor nodig hebt, want wij leveren aan werkelijk iedereen. Niet alleen aan particulieren, maar ook aan grote bedrijven die ook grote partijen dozen nodig hebben voor het opsturen van pakketten die door de klanten besteld zijn in een webshop. In alle gevallen kunt u het beste maar meteen met de Dozenmarkt in zee gaan, want hier vindt u de allerbeste exemplaren tegen de meest aantrekkelijke tarieven. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Hebt u hier wel interesse in? Lees dan gauw verder in de volgende alinea, want hierin wordt u uitvoerig uit de doeken gedaan wat u zoal van ons kunt verwachten.

Onze dozen zijn de beste die er maar te vinden zijn

Als u graag voor een dubbeltje op de eerste rang zou willen zitten, dan kunt u niet meer om ons heen. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u waar voor uw geld krijgt. In andere woorden betekent dit dat u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten, maar toch de beste dozen in de wacht kunt slepen. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Dit is toch de droom van iedere webwinkel die veel pakketten moet gaan versturen? Op die manier kunt u vele euro’s besparen op de verzendkosten. En dit werkt direct in uw voordeel. Niet alleen doordat u minder geld kwijt zult zijn aan dozen, maar ook doordat u uw klantenkring lagere prijzen voor de verzending kunt bieden. Hierdoor zullen ze sneller geneigd zijn om met uw firma in zee te gaan, omdat ze het nergens anders goedkoper kunnen bestellen. Zo krijgt u dus meer klandizie dankzij de voordelige dozen van dozenmarkt.nl. Al met al is dit een echte win win situatie, die ervoor zorgt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen. Klinkt dit goed? En wilt u meteen bestellen? Dan kan! Surf dan snel naar onze webwinkel en maak een account aan. daarna kunt u meteen een bestelling plaatsen voor het aantal dozen dat u nodig heeft. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al terug te zien als een nieuwe klant in onze webshop.

Wij zijn van alle markten thuis

Omdat wij het goed met onze klanten voor hebben, bieden wij hen niet alleen de benodigde dozen voor het opsturen van allerlei producten vanuit een webwinkel, maar ook alle andere materialen die hierbij nodig zijn. Te denken valt aan omsnoeringsbanden, om de doos goed vast te kunnen maken. Natuurlijk horen ook tape en tapedispensers hierbij, zodat u de verpakkingen dicht kunt maken. Voorts grossieren wij ook in handige kleine mesjes, die u kunt gebruiken om de omsnoeringsbanden in de juiste lengte te snijden. Verder kunt u bij ons terecht voor paklijstenveloppen, zodat u ook hier geen ander adres voor hoeft te zoeken om ze aan te schaffen. Ten slotte vindt u bij ons ook pelaspan. Dat is een soort opvulmateriaal, dat u kunt gebruiken om de halvolle dozen te vullen. Zo wordt voorkomen dat een artikel heen en weer gaat bewegen in de doos, en op die manier de kans loopt om beschadigingen te krijgen. Al met al voorzien wij dus in elke behoefte op het gebied van het verzenden van de meest uiteenlopende producten. Wij hebben dan ook dozen in alle soorten en maten, zodat er voor ieder wat wils is. En dat allemaal voor weinig geld! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn