Dit is uw kans om een nieuwe horlogebanden aan te schaffen

Loopt u ook al maanden rond met een afrafelend horlogebandje? Denkt u ook steeds, ‘oh ik moet hem even laten vervangen’, maar komt het er maar niet van? Kan uw horlogeband ook niet meer sluiten maar vergeet u steeds om een nieuwe aan te schaffen? Of bent u bang dat u een heel nieuw horloge moet aanschaffen omdat uw horlogebanden niet meer goed zijn? Niet gevreesd, De Horlogebanden Specialist is voor u de oplossing. Niet alleen hebben wij een enorm assortiment aan horlogebanden, maar we hebben ook de scherpste prijzen. U kunt bij ons binnen no time uw horlogebanden vervangen. Naast onze webwinkel hebben wij ook een winkel in Utrecht. Deze locatie is elke dinsdag, donderdag en zaterdag geopend voor u om een kijkje te komen nemen. Maar u kunt ook bellen of mailen voor een afspraak en dan kunt u langskomen wanneer u wilt. Als u bij ons langs komt staat er altijd een lekker bakje warme koffie voor u klaar. Ook kunt u gratis parkeren bij ons voor de deur. Als u meer informatie wil over onze winkel kunt u ook het filmpje bekijken op onze website.

Ons aanbod horlogebanden

Door de jaren heen hebben wij een grandioos assortiment met horlogebanden opgebouwd. Op deze manier kunnen wij aan ieders wens voldoen. We gebruiken materialen zoals leer, rubber, metaal en NATO. Het leer dat wij gebruiken is uitsluitend van goede kwaliteit. Ook al komt het van over de hele wereld, we zorgen er altijd voor dat het op een eerlijke manier verkregen is en dat er eerlijke afspraken worden gemaakt met de leveranciers over de producenten. We willen namelijk niet bijdragen aan oneerlijke handel en het misbruiken van mensen in derde wereld landen. De NATO horlogebanden, ook wel NATO strap genoemd, is door heel veel kenners op fora en andere websites als de beste en meest soepele horlogeband die er te krijgen is. Voorbeelden van deze soort band zijn Oxygen of Zulu banden. Alle NATO straps zijn gemaakt van geweven polyester en zijn voorzien van een harde en roestvrij stalen sluiting. Een veel gebruikte uitvoering van deze soort horloges is voor piloten. Om deze redenen is dit tegenwoordig de meest gemaakte keuze door onze klanten. Hiernaast hebben we horlogebanden in vele kleuren. De kleuren die we aanbieden zijn onder andere:

 • zwart
 • bruin
 • cognac
 • bordeaux
 • blauw
 • grijs
 • groen
 • rood
 • oranje
 • roze
 • wit
 • beige
 • paars

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een band voor uw horloge wil die past bij het specifieke merk horloge dat u draagt. Ook hierop zijn wij voorbereid. Bij ‘de horlogebanden specialist’ hebben wij banden die op maat zijn gemaakt door de merken. Hierdoor kunnen wij uitstekende en kwalitatief vaak nog betere banden aanbieden dan in de winkel. Voorbeelden van merken waar wij mee werken zijn:

 • Audermars Piguet
 • Bell & Ross
 • Cartier
 • Certina

Ook zijn de horlogebanden die wij verkopen door menig mens als heel mooi gewaardeerd. Op verschillende fora hebben mensen gezegd dat ze mooiste banden bij ons te koop zijn. Daarnaast zijn wij bij verscheidene enquêtes als een van de beste verkopers van horloge accessoires uit de bus gekomen. Wij denken zelf dat dit vooral te maken heeft met ons onuitputtelijke enthousiasme voor de verkoop van onze artikelen. Dit brengen wij over op onze klanten, maar hierdoor zijn wij ook in staat om met volle overgave altijd de beste deals bij leveranciers te bemachtigen. Zo zijn wij in staat om de laagste prijzen aan te bieden voor de beste kwaliteit. Naast de horlogebanden hebben wij ook accessoires die hierbij horen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld sluitingen voor de banden en dozen waar u uw hoerloge in kunt opbergen. Ook verkopen wij gereedschap dat u kunt gebruiken om zelf uw horlogeband te vervangen of uw horloge te onderhouden. Daarnaast hebben wij pushpinnen die u kunt gebruiken om zelf gaatjes te prikken in uw horlogebanden. Ook hebben wij een watchwinder voor de echte klassieke horloges die nog handmatig opgeladen moeten worden. Niet volledig gerelateerd aan horlogebanden bieden wij ook luxe balpennen, kaarthouders, sleutelhangers en tassenhouders aan. Zoals gezegd kunt u al deze horlogebanden en andere producten bij ons in de winkel kopen, maar u kunt ze ook online bestellen. We hebben bijna alle banden en andere producten op voorraad, maar om er zeker van te zijn kunt u ons even bellen van te voren om te kijken of de horlogeband die u zoekt werkelijk op dit moment aanwezig is.

Nieuw assortiment en grote aanbiedingen

Zoals gezegd bovenaan is het nu uw kans om een nieuw horlogebandje aan te schaffen. Wij hebben onlangs ons assortiment uitgebreid, waardoor wij nog meer banden en accessoires hebben waar wij u mee kunnen verblijden. Het komt nu bijna niet meer voor dat klanten op zoek zijn naar een horlogeband en dat wij hem niet kunnen leveren. Als dit wel het geval is kunnen wij altijd binnen enkele dagen bij onze leveranciers toch nog de betreffende band krijgen. Waarom het vooral een goede tijd is om nu nieuwe horlogebanden aan te schaffen is omdat wij een grote aanbiedingsactie hebben. Ook al hebben wij de laagste prijzen, toch willen wij u nog meer tegemoet komen om uw horloge te vernieuwen. Kortom, kom bij ons langs voor een kijkje en ervaar het gemak en ons grote aanbod zelf.

Meer van Dehorlogebandenspecialist.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn