Diederik van Leeuwen en de gulden snede

Ik ben Diederik van Leeuwen en ik ben al vele jaren werkzaam als kunstenaar. Ik werk veel met geometrische patronen en daar wil ik u in deze korte tekst graag wat meer over vertellen. Al sinds ik heel erg jong was was ik geïnteresseerd in de gulden snede. Later ben ik in mijn werk veel gebruik gaan maken van de gulden snede en ik wil u daarom uitnodigen om een keer op mijn site mijn werk te komen bekijken. Ik werk namelijk veel en ik heb in de afgelopen jaren daarom ook al heel veel mooie werken kunnen maken. In al deze werken speelde de gulden snede een belangrijke rol. Ik heb in mijn leven heel erg veel meegemaakt en die ervaring probeer ik altijd in mijn werk te verwerken. Dat levert altijd heel persoonlijke kunst op die mij erg aan het hart ligt. Wanneer u mij graag een keer een werk in opdracht wilt laten maken, dan kan dat altijd. Ik sta altijd voor u klaar om u iets te leveren waar u naar op zoek was. Ik werk veel in opdracht en doe altijd mijn best om een uniek kunstwerk te leveren. Een van de terugkomende factoren in mijn werk is echter de gulden snede en u zult merken dat dat mijn werk ook heel herkenbaar maakt. Wilt u daarom ook een werk bij mij komen bestellen, dan raad ik u aan om snel even naar mijn site te komen kijken om te zien wat ik allemaal voor u kan betekenen. Ik sta altijd voor u klaar om u te vertellen waar ik aan zit te denken wanneer ik uw wensen hoor en ik hoop dan ook van harte dat u snel een keer contact met mij wilt opnemen. Via mijn site Diederikvanleeuwen.com kunt u mijn gegevens vinden en ik hoop dat ik u dus snel een keer op mijn pagina zou mogen ontvangen.

Mijn werk is geïnspireerd op de gulden snede

Ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd geweest in de gulden snede. Vandaar dat ik later tijdens mijn opleiding als kunstenaar deze gulden snede ook veelvuldig ben gaan bestuderen. Dat zorgde ervoor dat ik mij als kunstenaar kon onderscheiden van de rest van mijn collega’s en ik kan dan ook zeggen dat de gulden snede mij heel veel goeds heeft weten te brengen. Mocht u graag meer werk van mij willen zien waarin ik gebruik heb gemaakt van de gulden snede, dan raad ik u aan om even naar mijn site te komen kijken. Hier kunt u namelijk precies vinden waar u naar op zoek bent. Ik laat u op Diederikvanleeuwen.com graag zien wat u moet weten. Kijk vandaag nog even op mijn site om te bekijken wat ik allemaal voor u kan maken. Zoals ik al aangaf werk ik veel in opdracht van particulieren en bedrijven en ik probeer hen altijd iets te geven dat helemaal bij hun wensen aansluit. Ik hoop daarom ook dat ik snel iets van u zou mogen horen. Ik neem graag nieuw werk aan namelijk.

Ik werk ook in opdracht

Wanneer u door mij graag een mooi kunstwerk wilt laten maken dat ook geïnspireerd is op de gulden snede, dan kunt u altijd even contact met mij opnemen. Ik zal vervolgens:

  • contact met u opnemen
  • samen met u uw wensen bespreken
  • een uniek kunstwerk voor u gaan maken

Ik hoop dat u snel een keer op Diederikvanleeuwen.com wilt komen kijken om te zien wat ik allemaal gemaakt heb en dus ook voor u kan maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn