De service van Taxi Delfgauw

Voor mij is het persoonlijk altijd belangrijk dat ik service ontvang. Het product of de dienst mag nog zo fantastisch zijn, maar als er geen goede service wordt geboden, dan zoek ik liever een andere leverancier van de desbetreffende goederen en/of diensten. Ik was bijvoorbeeld klant bij Ziggo, maar door de dramatische service ben ik overgestapt op een andere leverancier. Goede service geeft mij het vertrouwen dat ik nodig heb. Ik zie service dan ook als een verlengstuk van elk bedrijf. Als hier geen aandacht aan wordt besteed, dan vat ik dat op als een vorm van disrespect. Service is immers je uithangbord, de sociale lijm tussen het bedrijf en de klanten. Zonder een goede service heb ik al snel het idee dat de klanten enkel een middel zijn tot winst en daar wil ik dan ook niet aan meewerken. Helaas is goede service tegenwoordig lastig te vinden. Je vindt overal wel de illusie van service; mensen die doen alsof en die pretenderen dat ze begaan zijn met je wensen. Ondertussen zijn ze enkel bezig met het maximaliseren van de winstmarges. Dit is ook niet zo gek, want zo zit de maatschappij nu eenmaal in elkaar. Des te mooier is het dan ook als je wel een bedrijf vindt dat goede service levert. Taxi Delfgauw of Cityway Taxi Delft, is dergelijk bedrijf. Bij taxi Delfgauw kan ik persoonlijk in ieder geval altijd rekenen op de beste service. Dat vind ik zelf redelijk opmerkelijk, want je zou dat niet zo snel verwachten van een taxibedrijf. De meeste taxibedrijven willen wel service bieden, maar het is lastig om die service te garanderen. Je hebt immers allemaal verschillende chauffeurs die gewoon hun geld willen verdienen. Er is geen zicht op deze mensen. Op de één of andere manier is het bij taxi Delfgauw heel goed geregeld. Want alle chauffeurs zijn heel erg gericht op service. Ik neem aan dat dit een hot topic is bij de maandelijkse personeelsvergaderingen. Het is ook niet zo dat ik dit baseer op één ervaring. Ik ga namelijk elke week minsten 2 keer met de Taxi van Delfgauw naar Delft. Ik heb dus ervaring met vrijwel alle chauffeurs en de service is keer op keer weer helemaal in orde. Service zit in de kleine dingen. De airco aanzetten zonder dat ik er om moet vragen. Even wat harder rijden als blijkt dat ik haast heb, bedragen naar beneden afronden in plaats van omhoog, snel te plaatste zijn als ik bel, et cetera. Natuurlijk willen de chauffeurs geld verdienen, maar zodra ik in de auto zit, dan gaat het om mijn comfort. Dat is waar het bij klantgerichtheid allemaal om draait.

Snel waar je moet zijn met Taxi Delfgauw

De chauffeurs zijn allemaal zeer bekend in de omgeving. Dus je bent eigenlijk altijd snel waar je moet zijn als je met Taxi Delfgauw rijst. Ik noem het zelf altijd taxi Delfgauw, want ik reis altijd met de taxi vanuit Delfgauw naar Delft. Voor de goede orde gaat het natuurlijk om het taxibedrijf Cityway Taxi Delft. Als je belt, dan zijn ze altijd snel ter plaatse en vervolgens brengen ze je ook altijd in rap tempo naar je bestemming. Dus met taxi Delfgauw hoef je nooit meer te laat te zijn. Bussen en treinen laten het immers nog wel eens afweten.

De vele voordelen van Cityway Taxi Delft

Als je wilt weten waarom je zou moeten kiezen voor Taxi Cityway Delft, dan hoef je alleen maar de volgende 5 redenen te lezen:

  • Snel
  • Goedkoop
  • Veilig
  • Je kunt betalen met pin
  • 24/7 bereikbaar
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn