De Osteopathiepraktijk in Nijmegen

Jaren geleden had ik voor het eerst ineens uit het niets hoofdpijn. Op dat moment dacht ik er niet zoveel van. Ik nam simpelweg een pijnstiller en ging door met mijn dag. Maar de weken die daarop volgden deden mij inzien dat dit meer was dan een simpele hoofdpijn. Af en aan had ik er last van en op een gegeven moment leek het zelfs niet meer weg te gaan. Als jij ook tot de groep mensen behoort die regelmatig hoofdpijn hebben, dan weet je hoe ontzettend vervelend dit kan zijn. En al helemaal als je hier op een zeer regelmatige basis last van hebt. Eens in de zoveel tijd hoofdpijn hebben is vervelend, maar als je er vrijwel iedere dag mee te maken krijgt dan kan dit een heleboel dingen negatief beïnvloeden.

Ik ging nog steeds wel naar mijn werk, maar veel sociale afspreken zei ik af. Ook voor mijn hobby’s had ik geen energie meer. Ik vond het altijd heerlijk om te hardlopen, maar hier had ik met deze hoofdpijn zelden nog zin in. Natuurlijk ging ik er na een tijdje naar de dokter mee. Mijn huisarts vertelde me vrijwel meteen dat hoofdpijn een klacht is die van alles kan betekenen en dat het is dus lastig was om te bepalen wat nu precies de oorzaak was. Toen ik er na een aantal weken nog steeds last van had, werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis. Maar ook hier was er geen enkele arts die er achter kon komen wat er nu precies mis met me was. Ik werd er langzaam aan behoorlijk wanhopig van. Op een gegeven moment raadde een vriendin van mij me aan om eens langs te gaan bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen. Zij was hier jaren geleden eens geweest en Matthieu Janssen had haar fantastisch geholpen. Dit kon ook zomaar eens de oplossing voor mij zijn!

De afspraak bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen

Nadat ik de tip kreeg van deze vriendin om naar de Osteopathiepraktijk in Nijmegen te gaan, heb ik vrijwel meteen een kijkje genomen op de website. De informatie die ik hier vond sprak me zeker aan en ik heb daarna snel contact opgenomen met Matthieu Janssen om een afspraak in te plannen bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen. Gelukkig kon ik hier nog op korte termijn terecht. Tijdens de afspraak bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen werd er eerst doorgenomen wat mijn klachten nu precies waren en hoe lang ik hier al last van had. Ik legde de osteopaat uit dat ik hier al ruime tijd last van had en ook al verschillende soorten artsen gezien had hiervoor. Bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen werken ze aan de hand van een verstoord evenwicht in het lichaam. Ook mij bij werd tijdens de afspraak bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen geconstateerd dat dit het geval was en de osteopaat ging meteen met mij aan de slag.

Geen hoofdpijn meer

Al tijdens de afspraak bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen merkte ik dat de hoofdpijn verminderde. In eerste instantie was ik er nog een beetje bang voor dat dit kwam vanwege een placebo effect, maar de behandeling van de Osteopathiepraktijk in Nijmegen heeft er wel degelijk voor gezorgd dat mijn klachten geheel verdwenen zijn! Ik heb sindsdien nog amper hoofdpijn en als ik het al heb dan is het vaak van de stress. Dankzij de behandeling bij de Osteopathiepraktijk in Nijmegen kan ik nu weer voluit genieten van alles in het leven. Echt een geweldige behandeling dus! Kijkt u ook eens op osteopathie-venlo.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn