Dankzij Team Nijhuis zal uw bedrijf groeien

Meer naamsbekendheid, dat is een term die u wellicht vaak hoort vallen. Maar hoe genereert u dat nu eigenlijk? Dankzij Team Nijhuis van teamnijhuis.com zult u binnen de kortste keren uw bedrijf zien groeien. Marketing is een oud vak en wij bestaan dan ook al vele decennia. We hebben de advertentiemethodes zien veranderen en zien digitaliseren. Tegenwoordig bereikt u bijvoorbeeld een veel grotere doelgroep via het moderne medium, het internet. Zeker als u dat vergelijkt met advertenties in de krant of op televisie. Dankzij het internet kunt u uw reikwijdte aanzienlijk vergroten terwijl u er relatief weinig moeite en geld hoeft in te steken. Zeker als u dit werk uitbesteed aan Team Nijhuis. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan niet alleen op onze website maar laat een vrijblijvende review door ons uitvoeren. We bekijken uw website graag even. We kijken tevens naar de vindbaarheid van uw bedrijf via Google en natuurlijk het gebruiksgemak. Kunnen mensen online diensten en producten bestellen? En in hoeverre is uw site toegankelijk voor mobiele telefoongebruikers? Al bijna 600 grote bedrijven zijn u voorgegaan en hebben dankzij Team Nijhuis hun positie verstevigd binnen hun branche. En het gaat daarbij om zeer bekende namen zoals Deloitte, Saxion hogescholen en zelfs de universiteit van Twente. Wilt u Team Nijhuis ook als businesspartner? Lees dan vooral even verder

Laat uw internetmarketing maar aan Team Nijhuis over

Het moge nu wel duidelijk zijn dat internetmarketing een vak apart is. Had u immers al weleens van seo, sea of linkbuilding gehoord? Misschien kent u het als vage termen en hebt u Adwords weleens voorbij zien komen. Hopelijk hebt u een onderzoekende geest en neemt u eens een kijkje op de site van Team Nijhuis uit Borne, Twente. Wat we voor u kunnen doen?

  • We kunnen uw website zodanig analyseren dat de zwakke maar ook sterke punten naar boven komen. Uiteraard willen we er graag met u samen aan werken.
  • Team Nijhuis zorgt ervoor dat uw website beter vindbaar zal zijn als men zoekt via Google.
  • Daarnaast kunt u reclame maken via Google. Dankzij Google Adwords komt uw site als gesponsorde zoekresultaat hoog op de landingspagina terecht als men zoekt met behulp van keywords die van toepassing zijn op uw bedrijf en werkzaamheden.

Een hoge plek in Google, waarom is dat zo belangrijk? We kunnen hier natuurlijk erg veel argumenten voor aandragen maar we denken dat we het u wel met een simpel argument kunnen vertellen. Stelt u zich eens voor dat u op zoek gaat naar een product of dienst dat u aanbiedt zonder enige voorkennis van bedrijven binnen die sector. Dan zoekt u op algemene zoektermen en daarvoor zult u ongetwijfeld Google gebruiken. Voldoen de eerste tien hits niet aan uw eisen? Dan zoekt u met andere termen totdat u het juiste bedrijf hebt gevonden. En wat doet u dus niet? Doorklikken naar een tweede laat staan derde pagina.

Meer weten? Klim dan in de pen en schrijf ons aan!

Wij bieden een combinatie van tools aan. Team Nijhuis kan u bijvoorbeeld leren om goede scherpe seo teksten te schrijven en Team Nijhuis kan via Adwords een hoge plek garanderen die aldus gesponsord wordt. Het is aan u om te bepalen hoeveel geld u daarin wilt investeren. Maar het zal u in ieder geval nu wel duidelijk zijn dat marketing via het internet de toekomst heeft. Hebt u daarom nog enige vragen? Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen of te mailen met onze klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn