Cursus NEN 1010

Wat zijn de doelstellingen voor het volgen van een cursus NEN 1010? Als organisatie is het van groot belang om te blijven groeien en ontwikkelen en dat betekent dat bijscholing van uw personeel een onderdeel moet zijn en blijven van uw strategie. Tijdens een cursus NEN 1010 leert u hoe bepaalde nieuwe installaties voor dat ze in gebruik worden genomen moeten worden geïnspecteerd. Periodieke inspecties die moeten worden uitgevoerd staan genoteerd in de NEN 3140. Maar de cursus NEN 1010 leert u praktisch welke handelingen er verricht moeten worden. Wij zijn een adviesbureau met een no nonsens mentaliteit dat u als organisatie goed kan adviseren over het volgen van de relevante cursussen zoals de NEN 1010. Als buitenstaander zijn wij in staat om met een objectieve blik naar uw organisatie te kijken en u op een goede manier te adviseren. Wij komen met oplossingen en adviezen die helemaal zijn toegespitst op uw organisatie omdat wij ons verdiepen in wie u bent en wat uw persoonlijke doelstellingen zijn. Het leerdoel is een belangrijke motor van onze organisatie en het volgen van de cursus NEN 1010 is dan ook zeer praktisch. Wij zijn Ingenium B.V. en helpen u graag met het maken van de juiste keuze om als bedrijf alles uit uw onderneming te halen wat er in zit. Niet alleen onze cursussen zoals de cursus NEN 1010, maar ook onze doelstellingen zijn erg praktijkgericht en wij zullen er geen doekjes om winden maar direct ter zaken gaan! De cursussen die wij aanbieden zij zeer divers en allemaal van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan:

  • de cursus NEN 1010
  • de cursus NEN 3140
  • cursus keuren van ladders, roltrappen en steigers
  • cursus keuren van landbouw- tuin- en bouwmachines
  • cursus inspectie en opleveren van PV installaties

NEN 1010 in de praktijk

De cursus NEN 1010 wordt op verschillende plaatsen in Nederland aangeboden. U kunt dus kiezen voor de cursus bij u in de buurt en dat is handig als u een bedrijf heeft of als u bij een bedrijf werkt waar meerdere mensen de cursus dienen te volgen. Ook kunt u de cursus volgen op locatie van het eigen bedrijf. Als ondernemer kunt u de cursus zo gezegd naar uw organisatie halen. Hiervoor is het echter wel van belang dat er meerdere cursisten zijn die zullen deelnemen aan de cursus NEN 1010. Wij houden ons als bedrijf in brede zin bezig met arbeidsveiligheid, machineveiligheid en keurmeester cursussen. Deze cursussen zijn vaak erg specifiek en het adviseren op dit gebied is dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Bekijk onze website om te zien wat voor cursussen we allemaal aanbieden. Vraag informatie aan als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor NEN 1010 of een van de andere aangeboden cursussen. De NEN 1010 is een verzamelnaam voor verschillende soorten keurmeester cursussen. Deze cursussen richten zich bijvoorbeeld op het inspecteren van elektrische installaties. U leert tijdens de cursus hoe en in welke volgorde u bepaalde metingen moet verrichten. Ook leert u op de juiste manier rapporten op te maken en leert u alles over veiligheid en preventie met het inspecteren van elektrische installaties. De cursus NEN 1010 beslaat een dag of een dagdeel. U kunt kiezen uit twee opties. Een cursus van een dag, of een cursus die wordt opgedeeld in twee dagdelen. Dan zal het gaan om twee middagen. U kunt altijd overleggen over de data en de tijden waarop de cursus wordt gegeven. Het hangt erg af van de groep en hoeveelheid cursisten wanneer de cursus gegeven wordt. Wij hanteren een zeer flexibele werkwijze.

Blijven leren

Voor organisaties en bedrijven is bijscholing van personeel vaak van levensbelang om te blijven ontwikkelen. Daarom is bijscholing op regelmatige basis noodzakelijk en een investering die zeer de moeite waard is. Blijven investeren en blijven leren is erg belangrijk en het levert u veel op. De cursus NEN 1010 richt zich zoals aangegeven vooral op de inspectie van elektrische installaties. Omdat we leven in een tijd van sterke technologische vooruitgang en een snelle ontwikkeling doormaken op deze gebieden is het zaak dat we kiezen voor de juiste cursussen die relevant zijn voor de ontwikkeling en die onmisbaar zijn in het productieproces. De sleutel tot succes is het onmisbaar maken van uw personeel en dat wordt alleen gerealiseerd door het aanpakken van de kennis en de bijscholing in het brede vlak van de mechanica. Het inspecteren van elektronica moet altijd volgens een bepaald protocol gebeuren en vervolgens moet hier, tevens volgens een bepaald protocol een rapport van worden opgemaakt. Dat betekent dat u niet alleen leert om de inspectie uit te voeren, u leert ook hoe u het rapport opmaakt en de informatie verwerkt. U moet bij de metingen denken aan het meten van aardlekschakelaars, aanspreekstroom en tijd en andere zaken die afhankelijk zijn van het soort elektronica waar u mee te maken heeft. De cursus wordt gegeven aan een groep mensen. De groep cursisten bestaat altijd uit maximaal vijftien personen. Dit om er voor te zorgen dat er altijd voldoende aandacht is voor de afzonderlijke cursisten. Ingenium B.V. heeft als missie het ontwikkelen, verbeteren en aanscherpen van organisaties op verschillende gebieden. Hierbij moet u denken aan kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en maatschappelijk verantwoord ondernemen op ieder gebied denkbaar. Wij adviseren, begeleiden en implementeren zorgsystemen met als basis het middel van bijscholing die effectief en gepast is. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn