Containers

Containers zijn er in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar standaard containers of naar containers die u zelf hebt ontworpen omdat ze anders niet passen, kortom: aangepaste containers? Ons maakt het niet uit want op het gebied van containers zijn wij van alle markten thuis. Het staat dan ook als een paal boven water dat u op ktk-containers.nl zult vinden waarnaar u op zoek bent. Containers zijn overal voor te gebruiken. Voor het vervoer van vele grondstoffen, vloeistoffen, etenswaren, ingrediënten en ga zo maar door. Ook voor de verwerking van afval is het een handige tussentijdse oplossing. En wat te denken van de containers bij uw bedrijf die vloeistoffen bevatten of ingrediënten en meer een staande functie hebben en dagelijks, wekelijks of maandelijks worden bijgevuld met het een of het ander. Het moge duidelijk zijn dat de rol van containers niet onderschat mag worden. Bij ons kunt u containers op maat laten maken. Dit is soms nodig omdat de omgeving de standaard maten niet toelaat. Meet dit dan van te voren goed op zodat er later geen misverstanden ontstaan. Het zou erg zonde zijn als blijkt dat de container toch niet past en het werk en de onkosten voor niets zijn gedaan. Dat is uiteraard iets dat te allen tijde voorkomen dient te worden. Gelukkig kunt u nu onze hulp inroepen dus stroop de mouwen op en stuur ons een e-mail of bel ons eventjes op. Onze contactinformatie vindt u terug op bovengenoemde website. En de klantenservice staat bij wijze van spreke dag en nacht voor u klaar om al uw prangende vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Naast containers hebben we trouwens nog veel meer voor u in petto en daar willen we dan ook graag aandacht aan besteden in de komende alinea’s. Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

Wij hebben containers voor u klaarstaan

Vindt u het ook belangrijk dat uw afvalstoffen op een hoogwaardige manier moeten worden verzameld en verwerkt? Dan bent u bij ons wederom aan het goede adres. Wij zijn een bedrijf die voornamelijk handelt in containers. Onze containers zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen een zeer lange tijd meegaan. Bij ons staat duurzaamheid en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel. Volgens de VN-Commissie uit 1987 betekent dit: “De ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen”. Daar kunnen wij ons erg goed in vinden en we streven dan ook altijd naar honderd procent klanttevredenheid. Daarom gebruiken we ook vaak duurzame grondstoffen voor onze containers zodat u ervan uit kunt gaan dat u aan de tot stand houding van het milieu meewerkt. Dat moet u toch zeker goed en positief in de oren klinken en daarom hopen we dan ok dat u ons overweegt als u graag containers wilt kopen. We kunnen dit geheel digitaal voor u regelen, dat is nou eenmaal het voordeel van het internet. Onze containers worden van hoogwaardig staal gemaakt in onze eigen fabriek. De plaatdikte is maar liefst 2 millimeter dus u weet dat ze ijzersterk zijn. Daarnaast voldoen onze rolcontainers aan de volgende specifieke eigenschappen:

  • 1 of 2 afsluitkleppen op de bovenzijde
  • 4 handvaten
  • 4 stuks zware zwenkwielen, waarvan 2 stuks geremd kunnen worden voor extra stevigheid
  • kunststof lekdop in de bodem, mocht er toch vloeibare afval ontsnappen, dan kunt u er op deze manier vanaf komen zonder dat de containers gaan stinken
  • kunststof strip onder de kleppen tegen geluidsoverlast bij het sluiten van deze kleppen, zeker zeer aangenaam in grote hallen en magazijnen
  • geprofileerde body ten behoeve van extra stevigheid
  • thermisch verzinkt

De specialist in de afval- en transportsector

Omdat de containers allen erg verschillen qua afmeting maken wij in onze fabriek de trappen en de bijbehorende bordesjes op maat. Zo weet u zeker dat u nooit te hoog of te laag hoeft te springen, bij wijze van spreke. Om de kwaliteit te controleren van deze bordessen hebben wij keurmeesters in dienst die hiervoor speciale training hebben ontvangen. Zij kunnen dan ook elk jaar het bordes keuren om de veiligheid te bepalen zodat u weer een jaar vooruit kan. Uiteraard zijn wij een modern bedrijf en gaan we met de tijd mee. U kunt ons daarom volgen via Facebook zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in het land dat containers heet. Daarnaast kunt u onze LinkedIn site bezoeken als nog eens rustig de kat uit de boom wilt kijken. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat zeker. Het is ook nog mogelijk om lid te worden van onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol ontwikkelingen omtrent ons bedrijf. Zo blijft u steevast op de hoogte van het reilen en zeilen binnen KTK en kunt u vervolgens de nieuwste en meest efficiënte containers komen bestellen die er op het moment te vinden zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste productiemedewerkers, verkopers en ondersteunend personeel waar u altijd van op aan kunt. Met veel passie voor ons eindproduct en alles wat daar bij komt kijken voeren zij hun vak op een zeer professionele manier uit. Hebt u dan ook nog vragen over het een of ander? Schroom dan niet om even contact op te nemen, dan bent u weldra geheel op de hoogte en bent u gerustgesteld. Dan zien we uw bestelling graag tegemoet. Kijkt u ook eens bij onze overige handige producten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn