Catering in Zuid Holland voor een bruiloft

Een maand geleden was de bruiloft van mijn dochter. Mijn dochter was hiervoor 3 jaar samen met deze jongen. Hiervoor had ze een relatie van vijf jaar, maar dit ging niet goed tussen mijn dochter en haar ex. Mijn dochter was destijds erg verdrietig, want ze dacht dat hij de ware voor haar was. Ze wilde graag gaan trouwen en een gezin starten. Mijn vrouw en ik waren blij dat die relatie over was, want we vonden dat allebei geen goede jongen. We hebben dat nooit laten merken, want het belangrijkste voor ons is dat zij gelukkig is. Toen haar relatie over was, stelde ik haar voor aan een van mijn jongere collega’s. Mijn vrouw had hem ooit ontmoet op een etentje op mijn werk. Ze dacht dat ze een goede combinatie zouden zijn en ik nodigde hem uit om bij ons thuis te eten. Mijn vrouw had gelijk, want ze raakten in gesprek en kregen niet veel later een relatie. Dit is een erg aardig en vriendelijke jongen en wij waren erg blij dat ze een koppel werden. We waren erg blij toen we hoorden dat ze wilden gaan trouwen en daarna een gezin starten. Ik vertelde mijn dochter dat ik en mijn vrouw graag wilden bijdrage aan de bruiloft en we vroegen wat we konden doen. Ik wilde graag financieel bijdragen en stelde voor dat ik catering in Zuid Holland kon betalen en uitzoeken. Dit wilde ze in eerste instantie niet, maar vertelde me later dat ze het toch fijn vond als ik catering in Zuid Holland kon regelen voor de bruiloft. Ze wilden graag 140 mensen uitnodigen en hadden voor iedereen catering in Zuid Holland nodig.   

Catering in Zuid Holland via Menu-thuis.nl

Online ging ik op zoek naar catering in Zuid Holland en vond verschillende bedrijven die dit aanboden. Mijn dochter en haar vriend wilden veel mensen uitnodigen en dat moest een cateraar aankunnen. We wilden natuurlijk lekker eten, dus we vonden het belangrijk dat de cateraar uit Zuid Holland goed kan koken. Ik had een budget in gedachten voor al het eten tijdens de bruiloft en hoopte dat we daar een bedrijf bij konden vinden. Met deze drie wensen wilde ik een bedrijf uitzoeken. Ik vond verschillende websites, maar ook menu-thuis.nl. Ik benaderde de cateraars met deze wensen en een aantal van hen vielen af. De meesten konden niet het eten verzorgen voor zo veel mensen. We hielden er een aantal over en vroegen aan drie cateraars of we het eten mochten testen. Met mijn dochter en haar vriend gingen we langs bij de cateraars en we konden verschillende gerechten proeven. Ik en mijn dochter vonden de cateraar van Menu-thuis.nl het besten, haar vriend vond die ook goed, maar een ander had zijn voorkeur. De cateraar van Menu-thuis.nl paste het beste met zijn gerechten binnen het budget, waardoor we besloten om voor deze cateraar te kiezen.

Heerlijk gegeten

Vorige maand was de bruiloft en ik was zenuwachtig voor veel dingen. Ik wilde dat mijn dochter een onvergetelijke dag zou hebben en gelukkig was dat het geval. Op een paar kleine dingetjes ging alles volgens schema. Ik was erg benieuwd naar de catering uit Zuid Holland, maar daar waren we achteraf erg tevreden over. We hadden heerlijk gegeten en we ontvingen veel complimenten over de gerechten. Als je catering in Zuid Holland zoekt, dan kunnen wij Menu-thuis aanraden.

  • Het is cateraar die voor kleine en grote groepen kan koken
  • Het voedsel paste in ons budget
  • We hebben heerlijk gegeten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn