Bob Sniekers

Geboren in het voorjaar van ’89 in Amsterdam, was ik koppig voor de eerste keer in mijn leven . Ik liet mijn moeder 48 wachten in het ziekenhuis zodat ik geboren kon worden op mijn oma’s verjaardag . Nadat ik mee naar huis werd genomen uit het ziekenhuis ben ik opgegroeid in de buitenwijken van Amsterdam. Tijdens de kleuterschool en de basisschool was ik een schattige jongen met rood gekleurd haar en een brilletje . Ik vond die bril stiekem eerst wel leuk omdat ik er met die bril erg slim uitzag.

Toen ik 12 jaar oud was besloot ik dat ik geen behoefte meer had aan die bril dragen. Het was niet omdat ik besefte dat ik geen bril nodig had om slimmer te lijken, want ik was al behoorlijk intelligent. Het was een puur tieners statement dat ik aan het opgroeien was (en ik had eigenlijk niet het gevoel dat ik beter kon zien met bril) . Vanaf dat moment begon ik mijn jonge volwassenheid en pasgeboren vrijheden te verkennen. Uiteindelijk nam ik dit toe tot een punt op 15-jarige leeftijd dat mijn moeder besloot dat tijd was voor mij om op mezelf te gaan wonen. Dat zou mijn relatie met mijn ouders meer ontspannen en mij helpen om sneller volwassen te worden. Het ging goed! Toen Ik klaar was met mijn middelbare school in Amsterdam begon ik met een studie in Management , economie en recht . Nadat mijn eerste jaar voltooid was, kreeg ik door dat uit deze drie onderwerpen, recht hetgene is dat mij het meest interesseerde. Dus het jaar daar op heb ik besloten om door te gaan aan de Universiteit van Amsterdam als student rechtsgeleerdheid .

Tijdens mijn jaren als student werkte ik al voor een groot makelaarskantoor in de regio Amsterdam. Ik vond het een hele leuke kans en heb het daar erg naar me zin gehad. Ik wilde al een makelaar in onroerend goed worden sinds ik een kleine jongen was, mede omdat mijn ouders mij geïnspireerd hadden daartoe. Toen ik werkelijk makelaar werd (terwijl ik nog studeerde), begon ik mijn eigen ideeën te ontwikkelen en kansen te zien gebaseerd op Amsterdamse vastgoedmarkt . Ik was voortdurend aan het nadenken over de mogelijkheden daaromtrent. En toen mijn nieuwe huisgenoot bij me ingetrokken, had ik het! Ik zag dat er zo veel studenten, jonge-professionals en expats zijn die op zoek zijn naar een kamer of een appartement in Amsterdam, maar er niet aan kunnen komen als gevolg van het gebrek aan goedkope en betaalbare huisvesting in Amsterdam. Ik heb besloten om hier mijn werk van te maken! Ik heb nu een bedrijf dat investeert in goedkopere en meer betaalbare woningen in Amsterdam. Dus terwijl ik een enorme hoeveelheid plezier in mijn werk heb, kan ik er nog mensen mee helpen ook.

Hoewel ik hou van mijn werk en daar heel veel voldoening uit haal, is dat niet het enige ding dat me Bob maakt, er is meer . Ik heb de neiging om vrij snel verveelt te raken en ik moet altijd in beweging blijven. Daarom zal het niet als een verrassing komen dat mijn grootste hobby reizen is. Dus ongeacht wat het klimaat of de cultuur is waar jij je in bevindt, je kan er zeker van zijn dat ik jouw woonplaats of land ook graag kom bezoeken!

Naast reizen geniet ik ook heel veel van sport, niet op televisie hoor. Want zoals ik al zei , ik moet in beweging blijven! En soms kan je dingen buiten het gewone tegenkomen. Ik had een goede vriend die me heeft overgehaald om deel te nemen aan een semi-professionele kick- bokswedstrijd voor het goede doel en – wat de heck – ik deed het, en heb veel geleerd in het proces.

Een goede zelfreflectie is niet compleet zonder een blik op het belangrijkste deel het leven. Vrienden, familie en liefde. Dit is zonder twijfel de grootste vervuller van geluk in het leven. Maar ik geloof dat John Lennon het al het beste zei toen hij zei: “Count your age by friends, not years. Count your life by smiles, not tears.” en “There is a great woman behind every idiot.”

Ik zou om te eindigen met een citaat van Charles Bukowski : ” I never met another man I’d rather be. And even if that’s a delusion, it’s a lucky one.” I believe that this is the way that every man should feel. En laten we niet vergeten dat deze uitspraak komt van de man die ook zei: “Sex is kicking death in the ass while singing.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn