Bloemen online bestellen is super handig

Als uitzendorganisatie vinden wij het altijd leuk om onze uitzendkrachten regelmatig in het zonnetje te zetten. Ze krijgen dan vaak een bloemetje waarvoor wij de bloemen online bestellen. Je hebt dan lekker veel keuze, kunt het bloemetje eenvoudig laten bezorgen waar je wilt en door bloemen online te bestellen is de betaling ook nog eens snel geregeld.

Bloemen online bestellen voor diverse gelegenheden

Wij laten de bloemen online bestellen door onze officemanager. Zij beheert een agenda en weet precies wanneer er weer een bloemetje bezorgd moet worden bij één van onze krachten. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn. We versturen altijd bloemen bij:

  • De start van een nieuwe job
  • Een verjaardag
  • Een jubileum
  • Een trouwdag
  • Ziekte, ongeluk of ziekenhuisopname
  • Een overlijden

En speciaal voor Nationale Secretaressedag laten we altijd bloemen online bestellen voor alle uitzendkrachten die vanuit onze organisatie in de functie van secretaresse aan het werk zijn bij diverse bedrijven. Zo kun je bloemen online bestellen voor vele gelegenheden, maar de impact is altijd even groot. Het wordt enorm gewaardeerd door onze uitzendkrachten, maar ook door onze klanten die overigens ook af en toe op een bloemetje kunnen rekenen. Vroeger was er de uitspraak, zeg het met bloemen, nou daar h ebben wij ons absoluut mee verbonden.

Bloemen uit Purmerend

Bloemen online bestellen doen wij al jaren bij PP Bloemen en Plantenschops uit Purmerend, waar we ook voor ons kantoor bloemen online bestellen. Een fleurig bloemetje is toch altijd weer een aanwinst in het kantoor en heeft ook een representatieve waarde voor de momenten waarop onze klanten en uitzendkrachten ons kantoor bezoeken. We zijn via de website ppbloemenenplantenshops.nl bij deze organisatie terecht gekomen en de achtergrond, waarbij PP Bloemen en Plantenshops al sinds 1985 als Purmer Plantenhal een begrip is in Purmerend en omstreken als de grootste bloemist in deze omgeving, sprak ons direct aan. De webshop die via de website van PP Bloemen en Plantenshops, maar ook via ppbloemen.nl te bereiken is, biedt een mooi assortiment aan boeketten die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Onze officemanager heeft regelmatig contact met de mensen die voor ons werken en ze kan daardoor vaak al wel een inschatting maken van de bloemen en boeketten die bij de diverse personen passen. Daarnaast biedt PP Bloemen en Plantenshops ook seizoenboeketten en die zijn altijd prachtig. Dit zijn vaak bossen bloemen die wij online bestellen en laten bezorgen bij onze uitzendkrachten. Welke bloemen we online bestellen voor ons kantoor is ook afhankelijk van het aanbod, maar het is erg prettig dat deze webshop tegenwoordig ook erg mooie plukboeketten levert, die inclusief vaas worden geleverd. Hierbij kun je kiezen tussen drie formaten per boeket en er is een zeer uitgebreide keuze in diverse boeketten, al dan niet voorzien van bloemen, takken, grassen en andere soorten. Keer op keer zijn de boeketten prachtig opgemaakt en worden ze kant en klaar geleverd in een laagje water. Daardoor droogt de steel van de bloemen niet in, hoef je niet eerst nog weer even de bloemen bij te snijden en blijven de boeketten vrijwel altijd heel lang staan. Wij vinden dit echt een aanwinst in ons kantoor. Wat voor ons daarnaast erg handig is, is dat onze officemanager de bezorging kan inplannen en zo voor een hele maand de meeste boeketten in één keer kan bestellen. Ze kiest dan gewoon per boeket een bezorgdatum. Het voordeel is dat daarmee alles op één rekening komt en we de rekening als factuur kunnen ontvangen. En komt er dan een gelegenheid tussendoor, dan kan vaak een bos bloemen nog dezelfde dag via dezelfde website geleverd worden. Dit is echt goede service.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn