Betrouwbare energievergelijker

Veel mensen zijn op zoek naar een snelle manier om geld te besparen. Ze zeggen een lidmaatschap op, proberen zuinig te rijden, kiezen voor goedkopere zorg of kopen goedkope producten in de supermarkt. Waar veel mensen echter niet aan denken, is het veranderen van een tv of internet abonnement. Ook worden energiekosten vaak gerekend tot ‘noodzakelijke’ uitgaven, terwijl een andere leverancier soms veel goedkoper is. Wil jij geld besparen op je energie? Surf dan naar Opportuun.com. Daar vind je een handige energievergelijker, die kijkt wat de beste aanbieding is op jouw adres. Opportuun heeft geen banden met energieleveranciers of telefoonmaatschappijen. Je krijgt dus altijd de beste deal. Hoe gaat de energievergelijker te werk?

  • Adresgegevens invullen
  • Aanvullende gegevens
  • Aanbiedingen op het scherm

Om te bepalen welk abonnement voor jou het goedkoopst is, gebruikt de energievergelijker jouw adres. Het is dus zaak om dat zorgvuldig in te vullen. Vul eerst je postcode in en daarna een huisnummer, dan wordt de straatnaam automatisch gevonden. Heb je een toevoeging op je huisnummer? Klik dan op het vinkje. De optie staat dus standaard uitgeschakeld, let daar even goed op! Is je adres correct, dan ga je verder naar de volgende stap. Daar wordt gevraagd om wat aanvullende informatie, zoals het type gebouw. Gaat het om een zakelijk pand, of een particuliere woning? Ook geef je aan of je wilt overstappen, of dat je naar het pand gaat verhuizen. In dat laatste geval krijg je vaak leuke kortingen, die dan meteen in de energievergelijker worden meegenomen. Verder wordt gevraagd om je jaarlijkse verbruik en de samenstelling van het huishouden. Dat is belangrijk bij het bepalen van het meest geschikte abonnement. Nadat je al je gegevens hebt ingevuld, kan het vergelijken beginnen! Klik snel op bovenstaande link voor meer informatie over het proces, of om gelijk te beginnen. Ook lees je daar meer over het bedrijf Opportuun en zijn kernwaarden.

Energievergelijker: direct de beste aanbieding

Nadat je alle gegevens hebt ingevuld gaat de energievergelijker aan de slag. Aan de rechterkant van het scherm zie je een lijst met aanbiedingen van de verschillende energieleveranciers. Je ziet in één oogopslag de kosten per jaar, maar ook de maandelijkse kosten. Ook zie je verschillende kenmerken van het abonnement, zoals de naam van het product, de contractduur en de switchtermijn. Aan de linkerzijde van het scherm staan enkele filters. Je kunt daar bijvoorbeeld kiezen om verschillende leveranciers wel of niet in de vergelijking mee te nemen. Voor de beste prijs is het natuurlijk verstandig om alle energieleveranciers te vergelijken, maar er zijn zeker situaties denkbaar waarbij u daar geen behoefte aan heeft. Ook is het mogelijk om de energievergelijker enkel te laten zoeken naar contracten met een specifieke looptijd, bijvoorbeeld 1 of 2 jaar. Zit je liever nergens aan vast? Dan kun je kiezen voor een variabel contract. In de regel is een variabel contract wel een slag duurder, omdat je daarmee meer vrijheid hebt. De energievergelijker helpt je met het uitzoeken van een aanbieding die precies bij jou past. Surf snel naar de bovenstaande site en bekijk de mogelijkheden.

Een goedkoop internetabonnement

De energievergelijker van Opportuun kan ook andere abonnementen vergelijken. Zo vind je snel en eenvoudig een goedkoop internetabonnement, of de beste combideal. Vul je gegevens in en laat de vergelijker het werk doen! Je ziet meteen de hoogst haalbare internetsnelheid op jouw adres, of welke tv-zenders je kunt ontvangen. Met de energievergelijker kun je honderden euro’s per jaar besparen, waarom zou je dat niet doen? Ga direct naar https://www.opportuun.com en onderzoek hoeveel jij ieder jaar te veel uitgeeft!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn