Bescherm uw bedrijfsinformatiebronnen met Aveksa

Ieder bedrijf komt voor hetzelfde dilemma te staan: uw IT-systemen zijn niet goed beveiligd waardoor het eenvoudig is om bedrijfsinformatiebronnen binnen te dringen van buitenaf. Met Aveksa voorkomt u dat ongewenste personen bij uw bedrijfsinformatie komen door een veiliger beheer van uw IT-systemen. Aveksa is nog vrij nieuw in Nederland, maar er zijn specialisten. Paulver Consultancy is een van de specialisten op het gebied van Aveksa. Wij leggen u graag uit wat Aveksa is en hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van een veiliger bedrijfssysteem voor uw onderneming.

Met Aveksa houdt u controle over uw bedrijf

Aveksa is opgericht door een team van pioniers op het gebied van identiteits- en toegangsbeheer. Bedrijven hebben namelijk vaak moeite om veiligheidsbeheer in de hele onderneming te bereiken en kunnen het risico van ongepaste toegang tot bedrijfsinformatiebronnen niet efficiënt en effectief beheren. De tactieken van cybercriminelen zijn de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Hier speelt Aveksa goed op in. Aveksa biedt de meest uitgebreide oplossing voor toegangsbeheer, waarmee IT-organisaties complexiteit van toegangsbeheer verminderen en de operationele efficiëntie vergroten. Hierdoor wordt het risico geminimaliseerd en tevens voor een duurzame naleving gezorgd. Door middel van rapporten, certificeringen en analyses die gemakkelijk te begrijpen zijn voor zakelijke gebruikers heeft u altijd een goed beeld van de veiligheid van uw systeem. Aveksa heeft daarnaast al veel toonaangevende organisaties in het klantenbestand op het gebied van financiële dienstverlening, de gezondheidszorg en productie. Door gebruik te maken van de services van Paulver Consultancy kunt u ook de rechten wijzigen en volgen, doordat wij een transparante werkwijze hebben en u willen betrekken bij Aveksa. Middels onze dienstverlening kunt u de controle over uw bedrijf behouden en zo dus ook het overzicht. Zo kunt u een net en zakelijk bedrijf draaien. Het maakt daarbij niet uit in welke branche u werkzaam bent, wij kunnen voor iedere branche de IT-systemen verbeteren. Dit kunnen wij u garanderen:

  • De volledige controle over uw bedrijf
  • Uw bedrijf kan goed blijven functioneren
  • Een deskundig advies
  • Een veilig IT-systeem voor uw bedrijf

Daarom is Aveksa uw redder in nood. Wij helpen u met de overstap en begeleiden u daarmee door het gehele proces aan de hand van informatie en advies. Zo houdt u altijd het overzicht en daarmee ook de controle over uw bedrijf, het pand en de werkwijze.

Wij begeleiden u door het gehele proces

Paulver Consultancy is uw specialist op het gebied van IT-oplossingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat de werkwijze hoe dat u het wilt hebben geen probleem is. Wij kunnen u te allen tijde adviseren over alle zaken rondom uw IT-problemen, zodat u uw bedrijf kunt runnen zoals u dat wilt. Doordat dit terrein voor velen vaak onbekend is, zullen wij u altijd blijven begeleiden. U houdt de controle, wij zorgen voor de technische ondersteuning en consultatie. Wij begrijpen het als u nog niet over de veiligheid van uw IT-systemen heeft nagedacht, maar komen daarover graag in contact met u. Daarnaast kunt u in het geval van vragen of behoefte aan advies ook contact opnemen met ons. Dit doet u middels de contactgegevens die vermeld staan op https://paulverconsultancy.nl/. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens ontvangen hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij onze gehele werkwijze aan u uit kunnen leggen en er altijd ruimte is voor vragen. Samen maken wij uw IT-omgeving veilig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn