Bent u toe aan een plafond renovatie?

Wij hebben een kantoorpand gekocht dat wij nog moesten opknappen voordat wij er goed en wel in konden gaan wonen. Dat was allemaal niet zo’n heel groot probleem dachten wij, maar wij merkten dat het wel belangrijk was dat wij met vaklieden zouden gaan samenwerken. Wij hebben namelijk een oud pand gekocht en dat moest aan de hand van enkele regels worden opgeknapt. Wij hebben daarom gekeken waar wij een specialist voor plafond reparatie konden vinden. Wij hadden een oud plafond dat wij niet alleen wilden laten herstellen, maar dat wij ook graag goed wilden laten isoleren. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit het beste konden gaan doen. Wanneer je dan op het internet op zoek gaat naar iemand voor plafond renovatie, dan merk je dat er veel mogelijkheden zijn. Dat is enerzijds fijn om te merken, maar anderzijds maakt dat het ook lastiger omdat je dan niet helemaal weet waar je het beste kunt aankloppen om hulp. Wij hebben daarom meerdere bedrijven benaderd die zeiden dat ze goed waren in plafond renovatie. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer met de mensen van Marcelwesseling.nl in gesprek konden gaan omdat deze mensen er alles aan doen om je zo goed mogelijk voor te lichten over hun diensten. Ik heb toen een medewerker uitgelegd dat wij een professional zochten op het gebied van plafond renovatie en wij kregen toen te horen dat zij van vele markten thuis waren. Zij konden voor ons ons plafond renoveren en wij hebben toen besproken hoe wij dit het beste konden uitvoeren. Wij wilden namelijk dat het plafond renoveren snel uitgevoerd kon worden want hoe sneller wij in ons pand konden trekken, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben daarom besloten dat wij graag met de mensen van Marcelwesseling.nl in zee wilden gaan voor onze plafond renovatie omdat wij al snel in de gaten hadden dat zij voor ons de beste partij waren. Zij hebben namelijk heel veel ervaring met het plafond renoveren en bovendien is het ook nog eens zo dat zij je voordelig kunnen helpen. Dat was een combinatie die ons heel erg aansprak. 

Wie kan het beste uw plafond renoveren? 

Wij konden al heel snel geholpen worden door de mensen van Marcelwesseling.nl en dat was heel prettig om te merken. Wanneer de plafond renovatie namelijk klaar was, zou dat voor ons betekenen dat wij in ons nieuwe pand konden trekken. Wij zijn dan ook blij dat deze mensen snel met het plafond renoveren konden beginnen en wij waren daarom ook zeer tevreden over de goede service van de mensen van Marcelwesseling.nl. 

Vraag een offerte aan via de site

Mocht u ook een plafond renoveren willen, dan kunt u altijd even naar de site van Marcelwesseling.nl surfen. Hier kunt u:

  • zien wat deze mensen allemaal voor u kunnen doen
  • bekijken welke klussen zij allemaal reeds gedaan hebben 
  • Een offerte aanvragen wanneer u ook een plafond renoveren wilt laten 

Wij zijn zeer te spreken over het eindresultaat dat wij opgeleverd kregen en wij zouden dit bedrijf daarom ook aan iedereen willen aanraden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn