Bent u toe aan een nieuwe felsmachine?

Sinds jaar en dag zijn wij als bedrijf werkzaam op het gebied van het inblikken van groentes. Dit doen wij op geheel biologische wijze en dus houden wij onze productie ook kleinschalig. Een van de dingen die wij gemerkt hebben, is dat wij met goede apparatuur moeten werken om te zorgen dat wij niet heel veel personeel in hoeven te schakelen wanneer wij onze groenten inblikken. Vandaar dat wij een aantal jaar geleden een felsmachine hebben gekocht. Deze felsmachine zorgt er namelijk voor dat de blikken goed gesloten worden en dat kan deze felsmachine bovendien ook heel veel sneller regelen dan wanneer je daar een mens op zet. Wij hebben altijd met heel veel plezier met deze felsmachine gewerkt, totdat wij vorige maand merkten dat de blikken niet meer goed gesloten werden. Dat moest meteen verholpen worden want wij konden het ons veroorloven om de productie stil te zetten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een monteur in te vliegen die naar onze felsmachine kon kijken. Wij kregen toen te horen dat het beter zou zijn wanneer wij een andere felsmachine zouden aankopen. Onze felsmachine was namelijk verouderd en het kopen van de onderdelen die nodig waren, zou duurder uitvallen dan wanneer wij een nieuwe felsmachine zouden kopen. Dat was weliswaar prettig om te horen, maar wij waren toch teleurgesteld omdat wij nu een forse investering moesten doen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een goede felsmachine te vinden. Wij hebben toen lang gezocht en uiteindelijk zijn wij bij de mensen van adlppack.com terecht gekomen. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar specialistische apparatuur. Wij hebben gekeken of wij hier ook een felsmachine konden kopen en dat bleek het geval te zijn. Dat was prettig om te merken en wij hebben hier dan ook al heel snel een keer een medewerker benaderd. Wij hadden namelijk nog een aantal vragen en deze wilden wij graag beantwoord hebben. Wij hebben toen een heel aardige medewerker gesproken die ons heel goed verder wist te helpen. 

Deze felsmachine kan jarenlang mee

Toen wij aangaven waar wij naar op zoek waren, hebben wij heel goede adviezen gekregen van de mensen van dit bedrijf. Wij hebben Bent u toe aan een nieuwe felsmachine?daardoor uiteindelijk de perfecte felsmachine kunnen vinden. Deze heeft zelfs een nog hogere capaciteit en daardoor kunnen wij nu meer werk verrichten in minder tijd. Dat is dus een win win situatie. Wij zijn daarom ook blij dat wij geluisterd hebben naar de monteur en een nieuwe felsmachine hebben gekocht. 

Wij gaan dit bedrijf onthouden                               

Wij zijn zeer blij over de manier waarop wij door dit bedrijf geholpen zijn. Wij kunnen zeggen dat:

  • Wij voor een goede prijs een goede felsmachine hebben gekocht
  • Wij heel goed zijn voorgelicht over de mogelijkheden 
  • Wij hopen dat wij in de toekomst vaker zaken met dit bedrijf kunnen doen 

Ik hoop dat u iets aan mijn aanbevelingen heeft gehad voor het geval waarin u ook op zoek bent naar een mooie felsmachine. Dit bedrijf kan u zeker verder helpen.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn