Bent u opzoek naar dagbesteding Hengelo?

Bent u opzoek naar dagbesteding Hengelo? Dan bent u bij de visie groep aan het goede adres. De visie groep onderscheidt zich door snel te schakelen en daadkrachtig te handelen vanuit de natuurlijke drive van het bedrijf, daarbij is de juiste deskundigheid van groot belang. Zo is het bedrijf bezig met het verkennen, vergroten en versterken van de mogelijkheden van mensen op het gebied van zorg & werk. Het bedrijf probeert om op een niet traditionele werkwijze een bijdrage te leveren tot aan het ontwikkelen van mensen met een afstand tot werk een maatschappij. Met als einddoel dat iedereen zich op zijn plek gewaardeerd voelt.  

Dagbesteding Hengelo

Bij de visie groep kunt u terecht voor dagbesteding Hengelo. De dagbesteding Hengelo heeft 50 werkplekken beschikbaar en biedt diverse activiteiten aan op het gebied van:

  • Design: de dagbesteding Hengelo leert u hoe u illustraties en het verwezenlijken van grafische ontwerpen maakt.
  • Fotografie: de dagbesteding Hengelo leert u fotograferen op basis van: portret, studio, product en het leren omgaan met een digitale camera.
  • 3D: tijdens de dagbesteding Hengelo leert u om 3D-modellen te ontwikkelen. 
  • Programmeren: de dagbesteding Hengelo helpt u om een eigen softwareprogramma te ontwikkelen. Dit kan zelfstandig maar ook in groepsverband. 
  • Websites
  • Webshop
  • Netwerkbeheer: tijdens de dagbesteding Hengelo leert u hoe een besturingssysteem onder de motorkap werkt. Zo bouwt u een eigen versie en leert u elk onderdeel kennen.
  • IT beveiliging 

Wanneer u wilt deelnemen aan de dagbesteding Hengelo dan hoeft u geen kennis te hebben van een van de bovenstaande activiteiten. De dagbesteding Hengelo biedt werkbegeleiders die u helpen om op elk niveau mee te kunnen doen, zo zijn er diverse handleidingen ontwikkeld. De dagbesteding Hengelo biedt diverse werkzaamheden.

Het bedrijf

Het bedrijf staat bekend om de lage drempel en de praktische aanpak. Het bedrijf kent een team van enthousiaste collega’s die een visie delen. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf al veel mensen kan helpen. Het bedrijf heeft werkzaamheden in verschillende gebieden, namelijk:

  • Zorg: bij de visie groep kunt u terecht voor zorg. Hierbij richt het bedrijf zich op de ambulante begeleiding en dagbesteding. De ambulante begeleiding kan ingezet worden op diverse levensgebieden denk aan de thuissituatie of hulp met financiĆ«n. Ook helpt de visie groep mensen die opzoek zijn naar dagbesteding over ICT leerwerklocatie. Hier worden verschillende activiteiten aangeboden. Het is een gecontracteerde zorgaanbieder in Twente en in de Achterhoek.
  • Werk: de visie groep biedt in samenwerking met een UWV en gemeenten voor diverse reintergratietrajecten die worden aangeboden. Zo kan het ook voorkomen dat iemand een betaalde baan heeft maar vastloopt in het werk, dan kan er gebruik worden gemaakt van een jobcoach. De visie groep ondersteund ook bedrijven bij het uitvoeren van diverse trajecten en bieden mensen een echte werkomgeving.

Mensen die een arbeidsbeperking hebben moeten vereisen vaak aanpassingen op de werkplek en er moet persoonlijke ondersteuning worden geboden. Het is voor mensen met een arbeidsbeperking daarom lastig om een zelfstandig en betaalde baan te vinden. Wanneer u met uw bedrijf een plek wil bieden aan iemand met een arbeidsbeperking dan komt hier al snel veel bij kijken. De visie groep kan u helpen.

https://www.linkbuildingportal.nl/LB/Linkbuilds/www.visie-groep.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn