Belastingadviseur Hengelo

Mijn vriend is onlangs gestart als zelfstandig ondernemer. Tegen alle verwachtingen in is hij zeer succesvol met zijn nieuwe bedrijf en is hij nu in gesprek met meerdere mensen die misschien voor hem komen werken. Dat betekent wel dat er veel minder tijd is voor de administratieve kant van de zaak. Omdat ik zelf ook gewoon een baan heb en geen zin had me daar in te verdiepen ben ik voor hem op zoek gegaan naar een belastingadviseur. Hengelo, Almelo of Enschede waren de plaatsen waar we het liefst iemand konden raadplegen omdat we daar zelf ook in de buurt wonen. Daarom ben ik maar eens op zoek gegaan via het internet. Er komen dan talloze opties naar boven. Dan is het de vraag, hoe kies je de beste belastingadviseur? Hengelo alleen al bood zoveel opties dat ik er bijna horendol van werd. Gelukkig heeft mijn vriend iemand gevonden bij wie hij sinds kort terecht kan voor alle belastingadvies die hij nodig heeft. Het is immers best ingewikkeld om een eigen zaak op te zetten als je nog nooit eerder zelfstandig ondernemer bent geweest. Hij heeft in elk geval erg veel aan zijn belastingadviseur. Hengelo beschikt over een kantoor waar hij ook fysiek terecht kan, zodat hij niet alles telefonisch of online hoeft te doen. Ik hoefde eigenlijk alleen maar online te zoeken op ‘belastingadviseur Hengelo’, de recensies te lezen die er beschikbaar waren en een aantal checks te doen, toen kwam ik al met een top-vijf waar hij uiteindelijk zijn belastingadviseur op uitgekozen heeft. Ik ben blij dat hij een externe professional kan raadplegen over belastingzaken. Het is natuurlijk niet prettig je eigen zaak te runnen en niet precies te weten hoe het zit met belastingen. Omdat dat zo anders is dan werken op basis van loondienst kan ik het alleen maar aanraden ook op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Hengelo, en de omgeving van Hengelo biedt voldoende mogelijkheden voor een ondernemer in Twente. Het kantoor in Hengelo is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto vanuit bijvoorbeeld de volgende plaatsen:

  • Enschede
  • Almelo
  • Varsseveld
  • Haaksbergen
  • Oldenzaal
  • Eibergen
  • Tubbergen 
  • Beersen grandiek

Belastingadviseur Hengelo: de voordelen

Er zitten natuurlijk veel voordelen aan het uitbesteden van belastingzaken aan een expert. Mijn vriend weet nu zeker dat hij geen moeilijkheden met de belasting krijgt als hij zijn inkomsten op moet geven. Bovendien moet je als zelfstandige wel vier keer per jaar je inkomsten opgeven. Als je dat niet doet krijg je een boete. Dat hoorde hij meteen al van zijn belastingadviseur. Hengelo was toen meteen zijn eerste bestemming, hij is meteen langs het kantoor gegaan om af te spreken hoe zij dit samen zouden regelen. Inmiddels hebben ze een prettige manier van werken gevonden, mijn vriend en zijn belastingadviseur. Hengelo is meestal de locatie waar ze afspreken. Hoewel hij dus kan kiezen voor een fysieke afspraak is de adviseur ook via andere kanalen te bereiken. Dat is handig bij spoed.

Meer tijd voor de zaak

Mijn vriend heeft meer tijd voor zijn onderneming nu hij deze belastingzaken kan uitbesteden. Hij is hier erg gelukkig mee. Nu kan hij zijn tijd steken in de groei van de onderneming in plaats van in de belastingpapieren te zitten. Als je de kosten tegenover de baten zet kunnen wij alleen maar aanraden eens te kijken naar een belastingadviseur. Hengelo beschikt in elk geval over een prima kantoor. Dat zal ongetwijfeld ook gelden voor andere delen van het land. Overal zit wel een goede belastingadviseur. Twente is niet de enige locatie waar je terecht kunt!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn