Authentieke boerderijwinkel

De meeste Nederlanders halen hun boodschappen tegenwoordig in de supermarkt. En dat is gek, want een authentieke boerderijwinkel heeft vaak hele interessante, maar vooral ook hele lekkere producten. Neem de winkel van kaasboerderij Gein Genoegen, ten zuiden van Amsterdam. In deze winkel vind je heerlijke kazen, maar ook zuivel, jams en andere producten van het land. Waarom moet jij voortaan je inkopen doen bij deze boerderijwinkel?

  • Hele ecosysteem zelf in de hand
  • Vol van smaak
  • Natuurlijk en zelfvoorzienend
  • Proeverij en een rondleiding

Wanneer je een kaas koopt in de supermarkt, weet je eigenlijk helemaal niet hoe die kaas daar is beland. Vaak is dat maar goed ook! Deze boerderijwinkel heeft alles volledig zelf in de hand. Wil je een stukje kaas, dan gaan eerst de koeien op het land. Zij produceren de melk om de overheerlijke kaas te maken. Door de mest van de dieren blijft het land vruchtbaar en kan nieuw gras groeien. Daarmee is ook alle voeding volledig geregeld. Wanneer de kaas klaar is, gaat deze direct door naar de winkel en belandt vervolgens bij jou op tafel. Dat is pas echt vers van het land! Je proeft deze ambachtelijke productiewijze in alles terug. De kaas is heerlijk vol en romig en de yoghurt smaakt naar puur natuur. De standyoghurt is zelfs zo dik dat deze amper schenkbaar is! Dan vraag je nu misschien: hoe wordt de energie dan opgewekt? Dat gebeurt allemaal op basis van zonnepanelen. Die zorgen voor meer dan genoeg zonne-energie. Het water wordt verwarmd met zonnecollectoren. Ben jij op zoek naar een authentieke boerderijwinkel? Dan hoef je dus niet verder te zoeken! Surf snel naar http://kaasboerderij-geingenoegen.nl/boerderijwinkel/ voor meer informatie. Op de site vind je de openingstijden van de winkel en lees je meer over het uitgebreide assortiment. Bij kaasboerderij Gein Genoegen vind je enkel smaakvolle, natuurlijke producten, vers van eigen land!  

Boerderijwinkel: ga mee op reis

Kom je op een rustig moment langs in de winkel, dan nemen de eigenaars uitgebreid de tijd voor je. Als je geluk hebt, is er zelfs tijd voor een leuke proeverij. Daarbij kun je proeven van de heerlijke kazen, maar ook van de mosterd, de chutneys en nog veel meer. De boerderijwinkel is niet al te ver verwijderd van de koeien zelf. Soms is het mogelijk om de dieren te bezoeken, zodat je een compleet beeld krijgt van wat zich achter de schermen afspeelt. Voor alle authentieke producten uit deze boerderijwinkel betaal je niet veel meer dan voor de levensmiddelen in de supermarkt. Dit terwijl je veel meer inzicht hebt in het productieproces en je zeker weet dat de dieren op een verantwoordelijke manier worden behandeld. Wat houd je nog tegen? Surf snel naar bovenstaande site en kijk in de webwinkel. Je kunt je boodschappen via het internet bestellen en deze dan ophalen bij een ophaalpunt. Uiteraard is het zuivel dan net zo vers als wanneer je het in de winkel koopt. Je kunt ook doorklikken op het kopje ‘wie zijn wij’, voor meer informatie over de eigenaars van het bedrijf.  

Vraag gerust!

Heb je interesse in een specifieke kaas? Vraag dan gerust! Op de site vind je een handig formulier waarmee je direct in contact kunt komen. Wil je een kaas kopen als cadeautje voor iemand anders, dan is het hartstikke leuk om te weten hoe de kaas gemaakt wordt. Dat kunnen de eigenaren je zo vertellen! Uiteraard kun je altijd langskomen in de boerderijwinkel om een bestelling te plaatsen, of gewoon om een praatje te maken. Voor echte authentieke producten ben je bij deze kaasboerderij aan het juiste adres!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn