Alopecia de grillige ziekte

Alopecia is een zeer grillige ziekte die van het ene op het andere moment zijn intreden kan doen. De ziekte zorgt ervoor dat vrouwen het haar verliezen. Dat gebeurt aanvankelijk alleen maar plaatselijk, maar het verlies van haar zal snel toenemen en het zal niet alleen op het hoofd maar ook op het gezicht uitvallen. Haarverlies is traumatisch. Alopecia wordt door veel vrouwen ervaren als een zeer traumatische ziekte waar niets aan te doen is. Het uiterlijk verandert en men weet niet hoe of waarom. Waarom de ziekte ontstaat is tot op de dag van vandaag een mysterie en dat maakt dat er veel vragen zijn rondom Alopecia. Vrouwen die getroffen worden door deze ziekte gaan een proces in waarbij afscheid moet worden genomen van het haar, maar veel vrouwen willen graag zorgen dat zij hun oude uiterlijk zo veel mogelijk terugkrijgen. Dat kan door het gebruik van permanente make-up en dat kan tevens door het dragen van pruiken. De meeste vrouwen die echter op zoek gaan naar een goede pruik lopen tegen een aantal zaken aan. Veel pruiken die er op de markt zijn, zijn namelijk van slechte kwaliteit. Ze hebben vaak geen goede pasvorm, vallen af, verschuiven of zijn simpelweg niet mooi en zien er niet echt uit. Wat vrouwen met Alopecia willen is niet zo heel ingewikkeld; ze willen zich gewoon weer vrouw voelen en daarvoor zijn deze vrouwen bij ons op het juiste adres. Wij hebben een mooie webwinkel opgericht waar u tal van producten kunt kopen die er voor zorgen dat u er weer mooi uitziet en dat u het zelfvertrouwen dat werd aangetast door deze ziekte weer langzaam terug kunt krijgen. Kijk online naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij bedienen u graag van advies over tal van zaken:

  • haaroplossingen
  • permanente make-up
  • informatie
  • gereedschappen
  • hoofdbedekking

Hulp na Alopecia

Heeft u Alopecia en bent u op zoek naar haaroplossingen? Dan bent u hier op het juiste adres. Het kan erg veel schelen wanneer u kiest voor haaroplossingen op maat. Vrouwen die hun haar zijn verloren als gevolg van Alopecia hebben vaak te maken met psychische problemen. Hoewel niet iedereen altijd erkent dat de ziekte vergaande gevolgen heeft, is dat wel zo en dat is het iets waarvoor u bij ons terecht kunt. Wij bieden praktische oplossingen maar ook ondersteuning doordat wij naar uw verhaal luisteren en uw verhaal ook begrijpen. Kijk online naar alle mogelijkheden en maak de beste keuze vandaag nog. U zult zien dat het dragen van en mooie pruik een groot verschil kan maken. Maar u kunt ook kiezen voor een ander soort bedekking van uw hoofd. Vaak moeten vrouwen die geen haar meer hebben helemaal ontdekken wat hun nieuwe uitstraling wordt en welk soort bedekking van het hoofd het beste past bij hun smaak. Viola de Vries, die de webwinkel startte, heeft zelf ook de ziekte gehad en dat is dan ook waarom zij als geen ander weet hoe mensen met deze ziekte het beste geholpen kunnen worden. Ze heeft deze winkel opgericht om vrouwen die leden onder deze ziekte en de gevolgen ervan, weer te helpen met het terugwinnen van hun zelfvertrouwen. Uit eigen ervaring leerde zij dat het vaak zeer teleurstellend was om oplossingen te vinden voor het haarverlies. Slechte pruiken en andere zaken die allemaal niet echt goed aansloten. Dit is iets wat zij wilde veranderen en daarom zette zij deze winkel op met veel succes en veel dankbare vrouwen als resultaat. Het verliezen van het haar en het doorlopen van dit proces is pijnlijk en eigenlijk alleen maar te begrijpen wanneer je er zelf mee te maken krijgt. De meeste vrouwen die de ziekte hadden, moesten verschillende onderzoeken doorstaan. Deze onderzoeken waren dan vaak zonder enig resultaat en de weg die er bewandeld moest worden was dan ook vaak vol van frustratie, verdriet en angst. Dat is iets waar vrouwen met deze ziekte mee moesten kampen en hierin wilde Viola een ondersteunende rol spelen. Ze wilde vrouwen met Alopecia helpen en dat is haar gelukt met deze geweldige winkel.

Alopecia: tijdelijk of permanent

Alopecia kan tijdelijk of permanent van vorm zijn. Gelukkig is het zo dat de meeste vrouwen op den duur hun haar weer terugkrijgen, maar twintig procent van de vrouwen is minder gelukkig en heeft te maken met een permanent verlies van het haar. Hierop moet dan ook een permanente oplossing worden gevonden en deze kan hier gevonden worden. Vrouwen met Alopecia in een permanente vorm hebben ook geen haar meer op hun gezicht. Dat zorgt er voor dat ze er heel anders uitzien. Het verlies van haar op het gezicht kan worden opgevangen door permanente make-up. Zo kan er worden gekozen voor het aanbrengen van wenkbrauwen en nepwimpers. De investering hierin is voor veel vrouwen met Alopecia de moeite waard. Het maakt dat ze zich weer veel zekerder voelen van zichzelf. Dat komt omdat ze hun oude uiterlijk weer voor een deel terugkrijgen. En dat is heel erg belangrijk voor het gevoel van eigenwaarde. Niemand wil ziek worden, maar ziek worden op een manier dat het op deze manier zichtbaar is, is heel erg vervelend. Ook is het zo dat rondom de ziekte veel onduidelijkheid en dus onbegrip bestaat en dat iets waar iedere dag mee geleefd moet worden door vrouwen met Alopecia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn