ACT: de software expert!

Bij Tendenz helpen wij bedrijven met het integreren van de juiste software. Wij werken met ACT software applicaties omdat ACT de markleider is op het gebied van software. We hebben het dan over relatiebeheer, marketing en verkoopondersteuning. ACT heeft als markleider meer dan drie miljoen gebruikers onder haar hoede en dat aantal neemt nog steeds toe. Als u als bedrijf, onderneming of organisatie meer wilt halen uit uw bedrijf, dat kiest u voor de integratie van CRM van ACT. De implementatie van nieuwe systemen is voor bedrijven vaak een grote stap voorwaarts. Natuurlijk zijn het aanpassingen waar het een en ander bij komt kijken en daarom zult u als bedrijf of organisatie goed moeten weten waar u aan begint en – niet minder belangrijk – moeten kiezen voor de juiste software. Het traject van implementatie kunt u het beste uitbesteden aan een expert. Die expert zijn wij. U kunt bij ons dan ook terecht als u wilt investeren in de implementatie van CRM van ACT. Er zijn een aantal redenen waarom u er verstandig aan doet om te investeren in de implementatie. Een bedrijf of onderneming bestaat namelijk bij de gratie van haar opdrachtgevers of klanten. Het onderhouden van contact met deze klanten is een van de belangrijkste zaken van een succesvol bedrijf. Voor het onderhouden van contacten is een goede communicatie noodzakelijk. Een communicatie waarin duidelijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan, maar ook een communicatie van snelheid. Het implementeren van een systeem als CRM van ACT kan een bedrijf helpen om informatie en administratie sneller te ordenen. U kunt werken vanuit een cloud of een server. Informatie wordt dan voor de relevante partijen direct toegankelijk. U kiest voor ACT. Wat kunt u verwachten:

  • bedrijven en organisaties van 1 tot 100 medewerkers profiteren van zichtbaarheid
  • een snelle, gedegen en solide relatie onderhouden en werken vanuit een server
  • verbeter uw rendement en doe de investering voor implementatie
  • snellere workflow; integratie van sociale media ook mogelijk
  • tegen zeer scherpe prijzen volledige begeleiding van de integratie van ACT CRM

De beste kwaliteit van ACT

De mate waarin een bedrijf succesvol is, hangt voor een groot deel af van het CRM systeem. Hoe groter een bedrijf, hoe complexer de structuur en hoe meer zaken moeten worden geregeld. Het automatiseren van administratieve zaken door bijvoorbeeld het automatisch opslaan van bepaalde gegevens bespaart ontzettend veel tijd en geld. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om bedrijven die CRM willen integreren bij te staan in het hele proces van implementatie. Dit traject is namelijk belangrijk. Maar niet alleen tijdens, ook na de implementatie is het zaak dat er een goede begeleiding bestaat. Die bieden wij bij Tendens dan ook altijd. Een goede training van de werknemers is tevens heel erg belangrijk zodat u optimaal profijt kunt hebben van het systeem en iedereen weet wat er allemaal mogelijk is met het systeem van ACT. Een van de grootste voordelen van het systeem is dat uw personeel toegang heeft tot een systeem waar gezamenlijk in kan worden gewerkt. Dat betekent dat u sneller kunt werken omdat er snellere mogelijkheden zijn om informatie over te brengen. Er hoeven geen onnodige stappen te worden gezet. Als u interesse heeft in het systeem en u wilt als bedrijf de stap wagen naar een betere structuur en een snellere communicatiestroom, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te bedienen van het beste advies. Welk systeem het beste past bij uw bedrijf en de structuur van uw bedrijf zal dan ook worden bekeken per organisatie. In een gesprek zullen wij uw bedrijf in kaart brengen en u adviseren over het systeem dat wij denken dat het beste kan worden geïmplementeerd.

Bedrijven blijven groeien

Bedrijven, ondernemingen en organisaties moeten blijven groeien om succesvol te zijn en te blijven. Deze groei kan alleen plaatsvinden als er soms veranderingen mogelijk zijn. Het is voor veel bedrijven die goed lopen soms moeilijk om grote aanpassingen te doen. De mentaliteit is er een van ‘als het goed is, is het goed’. Maar dat is niet waar een bedrijf echt groot mee wordt. Wij zien dat de bedrijven die de grootste flexibiliteit aan de dag leggen, het snelst groeien. Dat heeft te maken met de veerkracht van het ene bedrijf ten opzichte van het andere bedrijf. Zorgen voor een goede communicatiestroom en aanpassingen doen ten behoeven van de transparantie en de efficiëntie waarmee u in contact staat met uw relaties mag niet worden onderschat, op geen enkel moment. Investeren in ACT is dan ook voor veel bedrijven een enorm grote stap maar wel de juiste stap. Bij ons geniet u daarnaast van een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Neem contact op met een van onze medewerkers en bespreek wat de mogelijkheden zijn voor u. Dan zullen wij u altijd bedienen van het beste advies. Investeer in de toekomst en zorg dat uw bedrijf ook morgen kan bestaan. Na de implementatie van het systeem geven wij u ook goede nazorg. Wij zullen het personeel dus goed opleiden en inwerken in het systeem en de nieuwe mogelijkheden zodat u optimaal profiteert van uw investering en u snel kunt groeien. Deze training van de gebruikers zien wij als onderdeel van onze service en daar worden dan ook geen extra kosten voor gerekend. Onze service staat hoog in het vaandel. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn