Hanglampen voor uw woning

U bent op zoek naar verlichting, maar u wilt geen standaardlamp in uw huis? Veel grote woonwarenhuizen bieden hanglampen aan, maar die ziet u in elke woonkamer wel hangen. Als u op zoek bent naar echt bijzondere hanglampen kunt u ook op internet eens rondkijken. Een originele, nieuwe hanglamp vindt u bijvoorbeeld bij Directlampen via http://www.directlampen.nl/hanglampen. Deze hanglampspecialist biedt het grootste assortiment aan hanglampen aan, waar u zeker weten slaagt als u op zoekt bent naar mooie, functionele en praktische verlichting voor uw woning of kantoor. Hanglampen zijn lampen die u ophangt aan uw plafond, maar ze verschillen van plafondlampen omdat ze niet straks tegen het plafond aan zitten. Dit soort lampen zijn een makkelijke manier om snel veel sfeer te creeëren in huis, omdat ze vaak erg uitgesproken zijn. Zo is dit type lampen niet voor iedereen weggelegd, maar zeker wel voor mensen met smaak. U kunt zowel voor uw woning als kantoor terecht bij Directlampen. In het assortiment zijn bijvoorbeeld industriële lampen opgenomen, die het goed doen in een modern interieur, kantoor of winkel. U kunt hier ook terecht voor kleurrijke kinderlampen voor de kinderkamer. Tevens zijn er lampen beschikbaar voor klassieke interieurs. De ruime keuze in verlichting biedt u de kans hanglampen uit te zoeken, ongeacht uw inrichting, grootte van uw huis of budget. Een hanglamp is al aan te schaffen vanaf 24 euro. Dat biedt de mogelijkheid meerdere producten in één keer aan te schaffen. Zo bent u snel klaar en hebt u lang plezier van uw verlichting. De hanglampen die u aanschaft via Directlampen zijn voorzien van 2 jaar garantie. In het geval dat er iets aan de hand is met de lamp, kunt u rekenen op een snelle service.

Hanglampen online bestellen

Het is mogelijk allerlei soorten hanglampen online te bestellen via Directlampen. Denkt u daarbij aan hanglampen in moderne of klassieke stijl, in allerlei vormen en kleuren. U kunt op de website gemakkelijk door het assortiment gaan en kijken welke hanglampen bij u en uw woning passen. Zo bent u in een mum van tijd voorzien van de juiste verlichting. In de webwinkel vindt u van elke hanglamp die wordt aangeboden een foto, en de specificaties van de lamp, alsmede de prijs. Daarnaast vindt u suggesties voor andere hanglampen die u wellicht ook interessant vindt. Zo helpt de webwinkel u snel verder. U kunt daarbij ook kiezen uit verschillende soorten verlichting. Voorbeelden daarvan zijn LED-verlichting, en lampen met verschillende sterkte en energielabels. Ook kunt u kiezen uit uiteenlopende kleuren. Daarbij kunt u denken aan:

  • zwart
  • wit
  • blauw
  • zilver
  • brons
  • grijs
  • goud
  • geborsteld metaal

Zo zit er altijd een lamp bij van uw gading. In het geval u er niet uit komt door de ruime keuze aan hanglampen op de website, kunt u altijd contact opnemen met een medewerker. Het is mogelijk telefonisch informatie in te winnen over de vele mogelijkheden, maar u kunt ook een afspraak maken meteen specialist die bij u thuis langskomt. Deze specialist bekijkt samen met u de opties voor verlichting in uw woning, zodat u altijd de juiste bestelling kunt plaatsen. U weet zo zeker dat u niet eindeloos op zoek bent naar de goede verlichting. De specialist kijkt naar de sfeer in uw huis, de inrichting, kleurgebruik en andere zaken die nodig zijn om de verlichting af te stemmen. Dit alles gebeurt in overleg. Als u interesse heeft in deze service, belt u dan vrijblijvend met een medewerker voor meer informatie over het lichtplan. Dit lichtplan komt in twee vormen: zilver en gold, waarbij de een uitgebreider is dan de ander. Een van deze lichtplannen zal altijd bij uw wensen passen. Voor meer informatie kunt u deze lichtplannen bekijken op de website.

Levering en bestelling

De levering van uw online bestelling vindt altijd zo snel mogelijk plaats. Hebt u op een werkdag voor 16:30 uur besteld? Dan komt uw bestelling vaak de volgende dag al naar u toe als u in Nederland woont. Woont u in het buitenland? Dan moet u rekening houden met een langere levertijd. Desalniettemin streven wij er dan ook naar uw hanglampen zo spoedig mogelijk te bezorgen. Wilt u liever de lampen in het echt komen bekijken? Dan kunt u langskomen in het filiaal in Venendaal waar u alle hanglampen in het assortiment kunt bekijken en uit kunt proberen. Daar zijn ook medewerkers aanwezig die u informatie kunnen verschaffen over alle producten van Directlampen. Houdt u er wel rekening mee dat het aanbod in de winkel kleiner is dan op de website. Daarom is het aan te raden altijd even in de webshop te kijken of de verlichting van uw keuze hier te vinden is. Als u besluit in de webshop een bestelling te plaatsen kunt u ervan uitgaan dat u betaalt in een veilige omgeving. Als u vragen heeft over de bestelling van hanglampen, advies over verlichting, vragen of opmerkingen over andere zaken, kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer vindt u op de website. Als u uw bestelling retour wilt zenden is dat uiteraard geen probleem. Daarover kunt u ook altijd contact opnemen. Retourzending is altijd gratis, en onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u een nieuw of vervangend product uit te zoeken. Kortom, als u op zoek bent naar mooie hanglampen voor uw interieur, bent u bij Directlampen aan het goede adres!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn